Konu: Stefan Balavadze Hile Kullanımı 3.Parti yazılım kullanımı  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2022 23:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @xQuantum  Stefan Balavadze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Video sahibinin interneti sıkıntılı olduğu için benim açmamı istedi, Yanıt olarak kabullenecektir @CabbarGergedan
Başka bir arkadaşımıza  tutturduğu tüm mermiler kafadan.

#1 - 13.06.2022 23:04
Onaylıyorum, normalde şikayeti ben açıcaktım fakat birkaç teknik sıkıntıdan dolayı arkadaşım açtı.

#2 - 13.06.2022 23:08
Dikkat edilirse ben kadrajdan çıktıktan sonra yanımda aracı süren kişiye de 2-3 hit hasar vuruyor. Altımızda olan araba normal bir araba da değil, arkasından zor hasar alıyor.

#3 - 13.06.2022 23:10
Araç içerisinde olduğun için sadece kafa bölgesine mermi tutturabiliyorum. :D Şüphelenip açmış olabilirsin, sorun değil.

Bu şikayetin aynısı açıldı, birisi geri çekilirse süper olur.

Ekstra olarak video içerisinde ateş ettiğim kişi farklı, yaralı durumuna düşürdüğüm kişi farklı. Bir kişi sanılıp herhangi bir cezaya mazur kalmak istemem.

« Son Düzenleme: 13.06.2022 23:13 xQuantum »

#4 - 13.06.2022 23:18
Doğru söylüyor, bu şikayet arşive atılabilinir.

#5 - 16.06.2022 23:54
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.