Konu: [13.06.2022 - Robert Castucci] Hatalı Emote  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2022 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fellerTiberius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: KASPAROV&IDLEWOOD

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC düşünceyle kışkırtmak amacıyla verilmiş bir emote. Hatalı olduğu bariz gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.06.2022 22:02
İsminizi teker teker yazamayacağım için topluluk anlamında bir emote verdim. Açık aranır da bu kadar aranmaz ya.  ::)

#2 - 13.06.2022 22:03
Rolde orada olan birisi olarak düşüncemi söylemek istiyorum. Castucci karakterini tanımıyorum(İC/OOC) anlamda objektif yorumum bu = Orada birçok admin var emoteyi kesinlikle görmüşlerdir bir sorun belirtse sence orada müdahale edilmez miydi?
Birkaç gündür planlanan ve sunucu genelini ilgilendiren bir rol, birçok yetkilinin orada olduğunu hepimiz biliyoruz fakat böylesine aktif bir rol ortamında işlem uygulamaları doğru olur muydu? Sunucunun yaklaşık 200 oyuncusunun olduğu bir rolde karaktere jail atılsaydı, bu 200 oyuncu ne olacaktı? Rolden mahrum kalacaktı, yönetim en iyisini bilir.

#3 - 13.06.2022 22:03
İsminizi teker teker yazamayacağım için topluluk anlamında bir emote verdim. Açık aranır da bu kadar aranmaz ya.  ::)
Açık aradığım yok, beni kendinle karıştırma Kerem. Sonuçlanabilir.

#4 - 13.06.2022 22:04
Açık aradığım yok, beni kendinle karıştırma Kerem. Sonuçlanabilir.

tamam  :D

#5 - 13.06.2022 23:34
Merhaba, emote kurallarına aykırı bir durum bulunmuyor, ceza verilmeyecek.