Konu: /13.06.2022/ Richard Edwin @ArdaKing0770, Steven_Bullock @Hyposeidon  (Okunma sayısı 53 defa)

#0 - 13.06.2022 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Edwin @ArdaKing0770 , Steven_Bullock @Hyposeidon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Hall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Role uymama, Toksiklik.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde arkadaşlarla atışmamız oldu bu arkadaşlar bizi yere serdi, sonrasında kalktığımız anda saldırmaya başladılar her düşüp kalktığımızda aynı şeyi yapıyorlar, bir şey demedik tekrarladılar en sonunda b izni istedik olumsuz verildi role devam ettik, Dwayne Hall isimli oyuncu emote'yi verdi. Richard Edwin adlı oyuncu, üçüncü kattan düşüyor hiç bir şey olmamış gibi kalkıyor, sadece   
''sırtım acıdı'' deniliyor şaka gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.06.2022 19:01
Olayda bizzat ben de vardım onaylıyorum, toksiklik yapıp, ayrıca üçüncü kattan düşmesine rağmen ahğ sırtım acıdı diyip role uymaması çok saçma. Gerekli işlemlerin uygulanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 19:06 Soufly123 »

#2 - 13.06.2022 22:22
Olayda arkadaşlar sadece saldırmaya yönelik rol yaptıkları için ben de saldırıyordum, hapishanede herkese burası bizim vesaire tarzında şeyler söyleyip kölem ol dediklerimi yap tarzı takılıyorlardı.. girdim hapishaneye arkadaşlar direkt yanına geldi ve /me steven'ı tanır. /me stevenı sıkıştırır. gibi emoter vermeye başladılar ondan sonra dövdüm doğal olarak çünkü 8 kas-8dayanıklılık var bende arkadaşlarda da 1-1 di galiba vuramıyorladı bile yani neyse ondan arkadaşların agresif ve kavga rollerine karşılık vererek karşılık verdim ve dövdüm benim tarafımca olay bu kadar bu arada beni tellerden itti yazdığında da ben tellere tutunarak kendisini kurtarmıştır vs.. yazmıştım. bu arada detaylı kanıt istenirse günlük ChatLog kayıtlarımı verebilirim adminim. Herkese kolay gelsin cansınız..

#3 - 13.06.2022 22:32

Richard Edwin'in sunucudan banlanmasını istiyorum hapishanede rahat vermiyor, kalkıp kalkıp saldırıyor yere düşürüyorum 3.kattan atlıyor hiç bir emote vermiyor böyle kişilerin bu şekilde trollemeye hakkı yok 1 saattir eziyet çekiyorum, oyun içinden raporuma bile bakmıyor adminler, şahitliğim yok ama destek amaçlı yazdım kolay gelsin iyi roller.

#4 - 13.06.2022 22:35

Allah bana sabır, arkadaşlara akıl fikir versin.  :)

#5 - 13.06.2022 22:45

Richard arkadaşın banlanması için yeterli kanıt var sanırım, son.

#6 - 14.06.2022 10:36
Güvenli Bölge kuralı gereği hapisanede bu şekilde illegal rol yapmanız tamamen yasak, bu bağlamda ceza verilmesi gerekirse iki tarafa da aynı kural ihlalinden dolayı işlem uygulanması gerekir. İki tarafın daha fazla mağdur olmaması adına bu rolü yönetici kararıyla iptal ediyoruz, güvenli bölge kuralını ve güvenli bölgeleri tekrar gözden geçirin.