Konu: Albertus_Lazzari Spawnkill-Bug abuse  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 13.06.2022 18:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albertus_Lazzari @Lostra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward_Bahlavouni @knarre

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/06/2022 17:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Spawnkill-Bug abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşı kovaladıktan sonra evine kaçıyor ve bir müddet bekledikten sonra giriyoruz. Arkadaş bizim için hazırlık yapmış ve girişe 2 tane uyuşturucu paketi koymuş.(bug abuse) Eve girdiğimizde uyuşturucu paketlerinin üstüne düştük ve hareket edemedik. Castucci diyince akıla hemen "Spawnkill" geliyor. Bu arkadaş bu ihlali sürdürüyor. Şikayet açmayı sevmem, şikayet açtığım nadir görülür. Arkadaşlar bunu sürekli yaptığı için açma gereği duydum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.06.2022 18:47 Tonyalı »

#1 - 13.06.2022 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum, bu tür ihlallerin olması çok üzücü umarım gerekli cezayı alır.

#2 - 13.06.2022 19:05
İlk önce beni kovalamadınız bile ben binaya girip afk bırakıcakken sizin girdiğinizi gördüm, ve kapımı kilitleyip oyundan çıktım, biraz süre geçtikten sonra ise oyuna tekrar girdim ve kapıyı açtım fakat siz bir anda içeri daldınız ve bir süre bekledikten sonra ateş ettim. Uyuşturucu paketleri hareket etmemenizi sağlamıyor siz geliyorsunuz diye onları oraya koymadım evimi aldığımdan beri oradalar.

Evimi aldığım tarihle aynı zamanlı bir ss isterseniz loglara bakabilirsiniz.

#3 - 13.06.2022 19:11
Kendi attığınız videoda da gözüktüğü üzere arkadaşın düştüğü anda evden geri çıkıyor buda bir ihlaldir. Savunmam bu kadardır,sonuçlanabilir.

#4 - 14.06.2022 11:05
Spawnkill ve evin interioru Non RP şeklinde kullanıldığı için ek ceza verilecek, evin interiorunu en kısa sürede düzeltin. @Lostra