Konu: [12.06.2022]Cillian Russel Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2022 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian_Russel - @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.06.2022 23:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kullanıcıya (arkadaş demeyi isterdim ama arkadaş olunacak birisi değil) birlik daveti attım. Çünkü Golden Palm Media birliğinde var. Sistemsel oalrakta eklemek istedim. /pm üzerinden bana ''toxic'' kelimesini kullandı. Arkadaştan şikayetçiyim. Şikayeti de asla ve asla geri çekmiyorum. Gereken neyse yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.06.2022 00:13 Aivory »

#1 - 13.06.2022 00:23
Pmden konuşmak istemediğim için yazmaktan yoruldum dedim.  Sabahtan beri rolde olduğum için arkadaş arka arkaya birlik daveti atıyor red ettim.
Sherman ile roldeyim tam rolün ortasında geliyor atıyor  diyorum ki kanka dur bi  gene spamlıyor, adamla kumarhanede rol yapıyoruz.
Bana ,hiç bir şey demediğim halde sherman ile işe girmişiz o sıra bu tutumunu bildiriyorum diyor. Sizce bu konuşmada toxiclikten önce yazdıklarımda bir sorun var mı? Shermana neden giremeyeceğimi bildirmişim başımıza,  spam yaparak  kanka dur bi demişim sonra sinirlendirmek için bu tutumunu sergiliyorum ne alaka ya :D şuan harbi dencek bir şey bulamıyorum, arka arkaya 10 kere birlik daveti atarsan rolün tam ortasında dur bi dediğim halde tabi toxic misin derim.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 00:33 Ertan »

#2 - 13.06.2022 00:28
 Birinci birlik davetini atıyorum red ediyorsun. Yanlışlıkla red ettiğini düşünerekten ikinciyi atıyorum. Red ediyorsun. Sonra soruyorum sana, kendince onunla-bununla konuştum diyorsun. Son kez atıyorum, yine red ediyorsun. Bende bu tutumunu firma yöneticisine bildirmek için SS alıp AFK atıyorum. Sonra bir bakıyorum ki hakaret etmişsin. Her ne olursa olsun kimseye hakaret edemezsin. Ben yarın savcılığa gitsem, hakaret ettiğini kanıtlarım ile belgelesem dava da haklı çıkarım. Kimseye hakaret etme hakkın yok. O hakkı sana kimse vermiyor.     Sonuçlanabilir.

+ Ek olarak ''dencek bir şey'' bulamıyorsan şikayetin sonuçlanmasını bekleyebilirsin.

« Son Düzenleme: 13.06.2022 00:31 Aivory »

#3 - 13.06.2022 00:36
Birinci birlik davetini atıyorum red ediyorsun. Yanlışlıkla red ettiğini düşünerekten ikinciyi atıyorum. Red ediyorsun. Sonra soruyorum sana, kendince onunla-bununla konuştum diyorsun. Son kez atıyorum, yine red ediyorsun. Bende bu tutumunu firma yöneticisine bildirmek için SS alıp AFK atıyorum. Sonra bir bakıyorum ki hakaret etmişsin. Her ne olursa olsun kimseye hakaret edemezsin. Ben yarın savcılığa gitsem, hakaret ettiğini kanıtlarım ile belgelesem dava da haklı çıkarım. Kimseye hakaret etme hakkın yok. O hakkı sana kimse vermiyor.     Sonuçlanabilir.

+ Ek olarak ''dencek bir şey'' bulamıyorsan şikayetin sonuçlanmasını bekleyebilirsin.

Anlıyorum.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 03:15 Ertan »

#4 - 13.06.2022 19:56
Sonuçlanabiir.

#5 - 14.06.2022 00:13
Merhaba, PM üzerindeki üslubunuz konusunda tek seferliğine uyarılıyorsunuz. Tekrarında ceza alabilirsiniz. @Ertan