Konu: 12.06.2022 William Wondell YKI  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 12.06.2022 23:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Vondell @AkaLeo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @renaxthefinest
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.06.2022 17.44, 18.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulduktan bir süre sonra araba sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.06.2022 01:51
Dostum merhaba RK ya düşmüşüm hastaneye gidip gerekli rolü yaptım ve bir saat sonra araç sürmeye başlamışım zaten arkadaşa o sırada PM den bunu belirttiğimi hatırlıyorum.

#2 - 13.06.2022 02:09
Dostum merhaba RK ya düşmüşüm hastaneye gidip gerekli rolü yaptım ve bir saat sonra araç sürmeye başlamışım zaten arkadaşa o sırada PM den bunu belirttiğimi hatırlıyorum.
Hastaneye de araba sürerek gitmiştin. Tahminimce de sadece /tedaviol yazıp çıktın. Rol yapıldığına dair kanıtlar gönderilirse şikayeti geri çekeceğim.

#3 - 13.06.2022 02:32
Santito karakteri beni hastaneye bıraktı tedavi oldum beni mahalleye bıraktı bir süre sonra gidip aracıma benzin aldım ayrıca kanıtları şikayet açılan değil şikayet açan toplayacak kanka hatırlatmak isterim.

#4 - 13.06.2022 04:29
Santito karakteri beni hastaneye bıraktı tedavi oldum beni mahalleye bıraktı bir süre sonra gidip aracıma benzin aldım ayrıca kanıtları şikayet açılan değil şikayet açan toplayacak kanka hatırlatmak isterim.
benim kanıtlarım zaten var, ulaştırdım da. Çatıda vurulduktan sonra nasıl indin de arkadaşın götürdü bilemiyorum artık.

#5 - 14.06.2022 11:31
Yaralı durumdayken tekrar agresif rollere girişmediği sürece bu durum kural ihlaline girmiyor, bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.