Konu: fernando sanchez emotesiz ateş belki dm gbi  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 12.06.2022 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando Sanchez @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ramiro_Pervale

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12 Haziran 22:30 falan

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs gbi olup olmadığını bilmediğim yerde, rakip birlik üyesi mi bilmiyorum ama gelip motordan inip chate Ramiro_Pervale yazıp emotesiz shotgun ile ateş etti, arabanın üstüne çıkan kan ile Ramiro'nun canı neredeyse azalmadı ama hiç anlamadığım şekilde emotesiz silah çekip ateş etti bence bu dm knk

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/775syxc.png

Ek açıklamalar(varsa): kan arabanın üstünde niye sıkıyor bilmiyorum

#1 - 12.06.2022 23:27
Merhabalar dostum, öncelikle şöyle açıklıyorum. Orası Güvenli Bölge değil ve evet, rakip birlik üyesiyim. İsmini yazma konusuna gelirsek, illegal rol seviyesi için levelin yetiyormu diye bakacaktım yetişemedim, zaten emotemi verdim video kayıtlarım var shotgun uzun menzili silah olduğu için biraz erken vermiştim emote düşmemiş olabilir.

Obs ayarlarım bozulmuş kalite için üzgünüm.

#2 - 12.06.2022 23:38
kanka emoteni önceden başka birine vermiş gibi görünüyor, timestamp yok ve kalite konusunda ben bu ss'e inanmıyorum ayrıca emoteni çeker ve ateşler diye vermişsin, bizim yanımıza gelip ramiro_pervale yazıp hk çekene kadar bayağı bir süre geçmiş olmalı (en basit örnek o yayında yazılan satırların 3 saniyede bir yazılıp atılmasına imkan yok süre geçmiş yani belli) ki bizim yanımıza geldiğin anda emote vermemişsin. yani chate düşen bir emote yok. biraz değil bence bir kaç dakika öncesine ait bu emote. ben o anda atılan bir emote göremiyorum ayrıca mesafe de yan yanayız yani.
« Son Düzenleme: 12.06.2022 23:42 Bolderann »

#3 - 12.06.2022 23:45
Dostum yayın olduğu için emotem öyle gözükmüş kalite konusuna gelirsek yapabileceğim bişey yok kalite öyle çıkmış.

#4 - 14.06.2022 11:35
Olay anında silahı elinize alırken tekrar emote vermelisiniz, bu neticede ceza uygulanacak. DM ve Güvenli Bölge ihlalleri için savunma yeterli.