Konu: [12.06.2022] yuca , pyrex  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2022 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YUCA  @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket, Şahit gösterilmediği şikayete gereksiz yorum

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: yuca forum adlı kişi; İçerlenmiş olmalı sürekli olarak şikayetlerin altına kendi kafasına göre bir şeyler yazıp çiziyor, kanıtları ve link aşağıda.
pyrex; Ortak nezaket

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=131092.0
Ek açıklamalar(varsa): Rol yapmak için bu oyunu oynamayıp sürekli olarak DM ve Troll kovalayan kişilerin kendilerini çok yükseklerde görüp diğer insanları toxiclediğini tüm platform içerisinde görüyoruz. Kendilerine bir şeyleri yediremeyip oyun içerisinde rolü dahi yapılmadan faaliyete geçiren kişilerden bahsederken çekinmeden söylemem gerekiyor ki pyrex platformdan ban yiyeli 2 hafta olmuyordur. yuca ise diğer insanların gazıyla birilerinin vezirliğini yaparak forumda mafyacılık oynuyor. Gereken ceza verilsin  ::) ::)

#1 - 12.06.2022 20:50
Şikayete savunma yapmak yerine tartışma başlattıktan sonra verdiğimiz karşılığa şikayet açmışsın, komik adamsın valla.

#2 - 12.06.2022 20:52
Hiçbir kışkırtmada bulunmamış olmama rağmen kendi kendine beni flamelemeye çalıştığı ilk ileti, utanmadan şikayet açıyor bir de.

#3 - 12.06.2022 20:55
Şikayete savunma yapmak yerine tartışma başlattıktan sonra verdiğimiz karşılığa şikayet açmışsın, komik adamsın valla.

Savunma yap, laf yapma  ::) ::)

#4 - 12.06.2022 20:56
Öz eleştiri yapmaya mı karar verdin Sidelyacık?  ::) ::)

#5 - 12.06.2022 21:02
Şu şikayete savunma dahi yapmıyorum discordtan küfürler edip konum veren herkese farklı farklı davranan insana bak sen kuralları öğrettim size forumda neler yapacağınıda öğreteyim sağ alttaki moderatöre bildirme var kullan istersen herkese farklı konumda verme bir gün sağlam taşa denk gelirsin işteyim sana bunu yazmak bişe işkence ama hak ediyorsun bazen hadi sana iyi şikayet açmalar zaten yöneticilerinde cevabı benim söylediğim gibi olacak hem sende ders almış olursun
« Son Düzenleme: 12.06.2022 21:06 YUCA »

#6 - 12.06.2022 21:47
Öz eleştiri yapmaya mı karar verdin Sidelyacık?  ::) ::)
Şikayete bakan yetkili bunu da cezaya eklerse güzel olur.

#7 - 12.06.2022 21:49
Şu şikayete savunma dahi yapmıyorum discordtan küfürler edip konum veren herkese farklı farklı davranan insana bak sen kuralları öğrettim size forumda neler yapacağınıda öğreteyim sağ alttaki moderatöre bildirme var kullan istersen herkese farklı konumda verme bir gün sağlam taşa denk gelirsin işteyim sana bunu yazmak bişe işkence ama hak ediyorsun bazen hadi sana iyi şikayet açmalar zaten yöneticilerinde cevabı benim söylediğim gibi olacak hem sende ders almış olursun
Raconvari konuşmalardan dolayı @BatuhanC the Emperor ceza almıştı, aynı tarife buna da uygulansın.

#8 - 12.06.2022 21:51
Raconvari konuşmalardan dolayı @BatuhanC the Emperor ceza almıştı, aynı tarife buna da uygulansın.
Hahaha, Sidelya emir veriyor, para yedirdiği sunucularla karıştırdı burayı sanırım.

#9 - 12.06.2022 21:53
Hahaha, Sidelya emir veriyor, para yedirdiği sunucularla karıştırdı burayı sanırım.
Toxiclemeye devam ediyor, bu arkadaşa da aynı tarife uygulanırsa güzel olur, iyi forumlar.