Konu: [11.06.2022] Jose Montes  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jose Montes @Brokoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Misty Daphne @cloudex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak, NON RP ve gereksiz agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi hatalı sollayıp agresif kullanış gerçekleştirdiği için rutin bir durdurma yapıp sözlü olarak uyaracaktık. Maksat rol olsun diye, fakat arkadaşımız gerektiğinden fazla agresif rol yapıp rol içerisinde de direnme gerçekleştirdi. Ona direndiği için tutuklama gerçekleştirip departmana götürdük. Kodeslere kadar gelip duvara geçecekken benim yazmamı fırsat ve zaman belleyip tekrardan asansöre geçiş sağladı, KELEPÇELİ durumunda nereye gittiğini rolsel söylemeyip bug abuse gerçekleştirerek sistemden yararlanıp çıktı. Onu bir süre departman içerisinde, çatıya kadar aradık fakat bulamadık. Lobiye gittim, dağıtım odası içerisinde telefonla konuştuğu chatloga yansıdı. Yanına tam girdiğimde q attı. En son attığım ekran görüntüsünde, chatlogda saniyelere bakarsanız beni gördüğü gibi q attığını farkedeceksiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynuyorsun. Oyun oynarken karşındaki insanların bu durumdan zevk alabileceği şekilde davranman gerekiyor, kafana göre sistemden yararlanıp her hangi üstünlük gösterecek bir harekette bulunamazsın. OOC siciline baktığımda bu durumu anlamış oldum, birden fazla baltalama ve trollingten işlem görmüşsün.

#1 - 11.06.2022 19:28
Şahitliğimi onaylıyorum. Yetkililerimiz bu duruma el atacaktır bundan şüphemiz yok, sadece sürekli bu şekilde rolleri baltalayan ve daha önce OOC sicili birden fazla olan arkadaşlara farklı bir işlem uygulanabilir.

#2 - 11.06.2022 19:39
Öncelikle hepinize merhaba, benim quit attığıma dair bir kanıt göremedim. Orada polis beyimiz gidip oceanda drift atıp,  sağa sola kaldırıma çıka çıka gidiyor. ŞİKAYET AÇMAYI Sevmeyen biriyim. Pmden uyarıyorum. Nasıl bir hırslanıyorsa kovalamaya başlıyor. Benim ooc sicilim sizi alakadar etmiyor,  sunucuda eski biri olduğum içinde kabarık olabilir. İyi forumlar gerekenin yapılmasını arz ederim. Ortada şikayet edilecek bir kural ihlali göremedim

#3 - 11.06.2022 19:42
Rolsel durumlar ayrı, o rolde konuşulur. Fakat telefonla konuştuktan sonra o alana kapıdan giriş yapmamla beraberinde /id yazıp ismine bakmamın arasında on saniye kadarınca fark var. Orada seni gördüm, ekran görüntüsü alınmadı. Bariz kelepçeli şekilde rolden kaçtığın ortada. Gerekli kararı yönetim yapacak, daha tarafımdan bir ileti gelmeyecek.

#4 - 12.06.2022 01:35
Polis departmanı ve çevresi güvenli bölge olarak geçiyor ve güvenli bölgede bu tür kaçma rollerine girişemezsiniz. Güvenli bölge olması bir yana departmandan elleriniz kelepçeli iken kaçmanız gerçekçi değil. Karakter ceza alacak.