Konu: Tysean Devonish/GÜvenli Bölgede ateş etme  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 11.06.2022 01:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tysean Devonish - rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cross Liwson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2022 00:20

https://www.hizliresim.com/h5x7lx9

https://www.hizliresim.com/t07fbfi

https://www.hizliresim.com/n03c933

#1 - 11.06.2022 02:53
Karakterim R14, düzgünce uyararak özel birşey konuştuğumu söyledim. Arkadaşlar herhalde sataşacak yer arıyordu, gelip GBİ'da agresif yaptılar, üstüne sormama rağmen. Gerekli kanıtları atayım, yetersiz rolcüsünüz. Üzgünüm, GBİ'da agresife forceluyorsunuz. İlk yumruk atma emote'u karşı taraftan geliyor, bu kadar admin kandırmanıza gerek yok:

Son SS'te neden silah çekildiği açık bariz net. Kişiler yumrukla saldırma emoteu atıyor, karşılığını veriyorum. İki kişiler. @AlbertCastle GBI'da agresif role forcelandığımı onaylayacaktır. Savunmam bu kadar.

Ayrıca kişiler yaralıya düştükten sonra kahkahalar patlatıyor, gereği yapılır. İyi bir gece geçirin.

Arkadaşın troll yaparak 1 jail 1 ban yemesini yeni fark ettim, sanırım gayet normal:

« Son Düzenleme: 11.06.2022 03:00 rollinpeace »

#2 - 11.06.2022 11:43
Herkese açık alanda bizden gitmemizi istiyorsun ve tehdit ediyorsun bize küfür ediyorsun bizde özel bir şey konuşacaksan özel bir yere git diyoruz sataşmak gibi bir şey yok sonrasında gelip Cross Liwson'u itiyorsun o da sana saldırmamasına rağmen gelip silah çekiyorsun agresif rol izni verilmediği halde.

#3 - 11.06.2022 12:03
Öncelikle konuyla tamamen bağımsız bir şekilde ceza kayıtlarımı ss leyip bu ticket'a eklemen saçmalıktan öteye gitmiyor konumuz bu değil kaldı ki yaptığın bug abuselerin haddi hesabı yok, fakat dediğim gibi konumuz bu değil. Bahsettiğin agresif rolde agresiflik her iki tarafında atışmasıyla başlamış bulunuyor ss lerde de göründüğü gibi başlamasını istemediğimiz için de gönderdiğin /do emotesine "-" veren de biziz, GBİ halk'a açık bir alanda mafyacılık kesip sırf sözlü bir tartışma çıkmasının ardından silah çekip ateşlemeyemezsin lütfen biraz realist düşünün ve rolunüzü ona göre şekillendirin.

#4 - 11.06.2022 12:16
Yumruklarını sıkarsan çekerim, iki kişisiniz. Gül mü vereyim? Sdo'dan dövmeli olduğumu belirtiyorum. IC'den halledebilirim bu sorunu istiyorsan  :) Ayrıca, agresifliği başlatan sizsiniz. Karakterin önüne sağlamca tükürmek ne demek? Gül mü vereyim arkadaşım? Rol anlayışınız buysa başka sunucuları tercih edin, hatta başka platformlar. Gerekli kanıtları attım, admin inceler jailinizi atar. Kolay gelsin, şakacı arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 12:20 rollinpeace »

#5 - 11.06.2022 13:04
Başka platformda başka yerlerde işimiz olmaz roleplay sevdiğimiz için zaten burada bulunuyoruz, arada bir senin gibi insanlar çıkıyor ama bu bizim rol yaşantımızı tabiki de etkilemiyor. Konumuza dönelim; Yumruk sıkılmasının amacı karakterin sinirlenmesi sana karşı bir agresiflik değil, tekrardan söylüyorum agresifliğin başlamasının sebebi tek taraflı değil SSlerde belirgin bir şekilde duruyor zaten bu konu hakkında daha üzerinde durmayacağım diğer konuya geçiyorum, Sdo'dan dövmeli ölduğunu belirtiyor olabilirsin biz de başıboş değiliz bizim de dahil olduğumuz ailemiz var anlayacağın yine tek taraflı değil, son olarak tükürük sana değil, o sırada karakter denize doğru bakıyordu ve "uzunca" kelimesini eklemişti emote'da sana dahil en ufak bir şey yok.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 13:32 amiral0215 »

#6 - 11.06.2022 14:43
Siz fazla şakacısınız, rolü hayatınız yapmışsınız. Baya yazık, neyse. Benim önüme tükürdüğüne dair videoyu atayım mı? Bu şikayetle daha fazla uğraşamayacağım, gerekli kanıtlar ortada. Yumruğunu sıkar emotesi brawl içine giriyor, bende bunu görüp sıkıyorum. Active Gang71 birliği benim ve birliğimin altında, masanızın yöneticilerinden biriyim. Öyleyse IC'de karşılık verirsiniz, iyi roller.

:D Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 14:45 rollinpeace »

#7 - 11.06.2022 20:33
Şikayeti şablona göre tekrar oluşturun. @amiral0215
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0