Konu: [10.06.2022 - Steven_Bullock] G.B.İ  (Okunma sayısı 49 defa)

#0 - 10.06.2022 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven_Bullock @Hyposeidon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2022 18:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç satıyordu, yaklaştım ve fiyatını sordum. Söylenilen fiyata kimsenin almayacağını söylediğimde küfürler, hakaretler ve fakir gibi söylemlerde bulundular. Ben de karşılık verince saldırdı ve yumruk ile yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/728625009106485262/984837671216103475/samp_10_06_2022_18_12_52.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/728625009106485262/984837670884745226/samp_10_06_2022_18_07_52.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.06.2022 18:40
Güvenli bölgede (gbi) ben sadece silah gösterme, silahla yaralama gibi rollerin yasak olduğunu biliyordum, şikayeti açan dostum pm atmıştı oyundan işte bu yaptığın yasak vs diye ben de biraz önce bahsettiğim gibi sadece o durumlarda yasak olduğunu bildiğimi söyledim, özür dilerim ne diyelim yaptık bir hata maalesef bir daha yapmam zaten böyle bir şey olduğunu şimdi öğrendim. Biliyorum ne kadar özür vs etsem de belki bir ceza alırım yada almam bunu hapse atmayın diye söylemiyorum sadece yeni öğrendiğim ve bir daha yapmayacağım özür vs maksatıyla dedim (yanlış anlaşılmak istemem, kendimi ifade etme gereği duydum) kolay gelsin tüm adminlere cansınız valla <3

#2 - 10.06.2022 20:41
Güvenli bölgede (gbi) ben sadece silah gösterme, silahla yaralama gibi rollerin yasak olduğunu biliyordum, şikayeti açan dostum pm atmıştı oyundan işte bu yaptığın yasak vs diye ben de biraz önce bahsettiğim gibi sadece o durumlarda yasak olduğunu bildiğimi söyledim, özür dilerim ne diyelim yaptık bir hata maalesef bir daha yapmam zaten böyle bir şey olduğunu şimdi öğrendim. Biliyorum ne kadar özür vs etsem de belki bir ceza alırım yada almam bunu hapse atmayın diye söylemiyorum sadece yeni öğrendiğim ve bir daha yapmayacağım özür vs maksatıyla dedim (yanlış anlaşılmak istemem, kendimi ifade etme gereği duydum) kolay gelsin tüm adminlere cansınız valla <3

yani arkadaş, on yedi seviyeye kadar oynamışsın, güvenli bölgede yumruk atılmadığını mı bilmiyorsun
ben şahsen inanmıyorum, yine de gerçekten bilmiyorsan öğrenmiş oldun, yapacak bir şey yok

#3 - 11.06.2022 10:40

yani arkadaş, on yedi seviyeye kadar oynamışsın, güvenli bölgede yumruk atılmadığını mı bilmiyorsun
ben şahsen inanmıyorum, yine de gerçekten bilmiyorsan öğrenmiş oldun, yapacak bir şey yok

Vallahi 17 levelin 15i sadece trucker yaparak geçmiştir, ne yapalım artık öğrenmiş olduk diyelim

#4 - 11.06.2022 19:03
Güvenli bölgelerde bu tür rollere girmemelisiniz. Kuralları bilmemek de kendi sorumluluğunuza kalan bir durum. Karakter Güvenli Bölge İhlali kapsamında ceza alacak.