Konu: Raphael Markarian - Maske 30366  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 03:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raphael Markarian @ByRevenge Maske 30366

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @pyrexwhippin  adına bu şikayeti yapıyorum.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/06/2022 20:49 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün 18:33 saatlerinde vuruldum, aradan 3 saate yakın zaman geçti, hoodumda paket kasıyordum, oyuna döndüğümde yine vurulduğumu gördüm, arkadaşlar beni yalnızca silahsızken vurabileceklerini bildikleri için kural ihlali yapıp bir daha vuruyorlar.  8)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz kanıt olarak görülürse @ByRevenge ihlale göz yumamaz diye düşünüyorum.

#1 - 10.06.2022 04:08
Merhaba,

Evet, bölgede size ateş açacaktım. Ancak size ben ateş açmadan AK-47 ile vuruldunuz. Vuran kişinin adını hatırlamıyorum. Hatırlıyorsa @bertukey hatırlar. O Bullet sürücüsüydü. Yanında olan kişiyi o biliyorsa biliyordur. Bisikletten indim, ateş açma emotesi verdim. Ancak ben daha sıkmadan yaralıya düştünüz. Eğer /hasarlar üzerinden size hasar attığıma dair net bir kanıtınız varsa işlem görebilirim. Video sanırım RK'ya düştüğünüz an. Videoda ateş açan da ben değilim zaten, o kısım sadece RK'ya düştüğünüzü kanıtlamak için anladığım kadarıyla.

Kısacası, size ben ateş açmadım. Sadece emote verdim. Hasarlar üstünden size ateş açtığıma dair net bir kanıtınız varsa gönderebilirsiniz.

#2 - 11.06.2022 17:12
Merhaba, kanıtlara bakıldığında zaten Rk'ya düşmüş birini Raphael karakteri düşürüyor. Her ne kadar hit vurmamış bile olsanız bu türden bir role girmemelisiniz. Karakter ceza alacak.