Konu: Josef_Bahrani [10.06.2022]  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef_Bahrani @zaenga

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sureno birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Çatışma kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa ve net şekilde açıklıyacağım uzun uzun yazmaya gerek yok, adamlar içeriye baskın atıyor adamlara sıkmaya çalışıyorum bu arkadaşta gelip bana yumruk atıp beni etkisiz hale getirmeye çalışıyor ve adamlara vuramıyorum yaptığı rolü hatalı bulduğum için şikayet açma gereği duydum elimdeki silah boncuk atmıyor orada tararken önüme geçip yumruk atıyor bana.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.06.2022 03:28
Yumruk nerede atıyorum tam olarak? Kanıtın varsa o esnada attığıma dair, at buraya dostum.

#2 - 10.06.2022 11:19
Yumruk nerede atıyorum tam olarak? Kanıtın varsa o esnada attığıma dair, at buraya dostum.
Böyle yalan bir savunma yapman ne kadar doğru kendine nasıl yakıştırıyorsun bilmiyorum gayet açık ve net hasarlar bölümünde silahın yok güç özelliğinde Sıfır vuracağın hasar mantıken 1.3 ama gel gör ki sen yalan söylemeyip seçiyorsun

#3 - 10.06.2022 18:15
O esnada yumrukladığıma dair tam olarak bir kanıt at ve attığın kanıtta beyaz sansür koymayıp at.

#4 - 10.06.2022 18:24
O esnada yumrukladığıma dair tam olarak bir kanıt at ve attığın kanıtta beyaz sansür koymayıp at.
Sanırım savunma yapmak yerine yetkili konumuna geçtin savunma yapıp yapmamak senin elinde yapmaman kendi tercihin yetkilide ona göre karar verir iyi forumlar

#5 - 11.06.2022 17:25
Merhaba, yeterli kanıt bulunmuyor. Hasarlar logu tek başına kanıt olarak sayılmıyor.