Konu: Krikor Rizzo, Karim Azadi, Maske_34971 (DM&NON-RP)  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krikor Rizzo @my life nato , Karim Azadi @izmirsefiri , Maske_34971

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sureno üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekan çıkışı, bir karakter bize küfür etti diye onu tam dövecekken ne hikmetse bu arkadaşlar bi anda belirip ateş edip gidiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/k5d3mb (Drive by anı)

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 10.06.2022 02:34
Eğer Liona Dark tarafından çağrıldılarsa telefon mesajının veya konuşmasının kanıtını istiyorum.

#2 - 10.06.2022 03:32
Merhaba, iyi geceler. Şikayet içerisinde adım yok fakat birlik yetkilisi olarak yorum yapmam daha doğru olur diye düşünüyorum. Karim Azadi ve Vartan Hovrasyon adlı karakterlerin drive-by'da ve rolde bir hatası olmadığı video kayıtlarında gözüküyor. Kişilerin orada bulunması South Side birliği üyeleri veya olay içerisinde bulunan kadın ile alakası olmadan orada bulunuyor. Tamamen farklı bir kişi için gelinip yanlış anlaşılma sebebiyle Krikor Rizzo karakteri ateş açıyor. Bunun bilgilendirmesini burada yapmak istedim, iyi forumlar.

#3 - 10.06.2022 11:34
Merhaba, iyi geceler. Şikayet içerisinde adım yok fakat birlik yetkilisi olarak yorum yapmam daha doğru olur diye düşünüyorum. Karim Azadi ve Vartan Hovrasyon adlı karakterlerin drive-by'da ve rolde bir hatası olmadığı video kayıtlarında gözüküyor. Kişilerin orada bulunması South Side birliği üyeleri veya olay içerisinde bulunan kadın ile alakası olmadan orada bulunuyor. Tamamen farklı bir kişi için gelinip yanlış anlaşılma sebebiyle Krikor Rizzo karakteri ateş açıyor. Bunun bilgilendirmesini burada yapmak istedim, iyi forumlar.

Savunma için teşekkürler, yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Şikayeti geri çekiyorum.

#4 - 11.06.2022 01:20
Şikayetin geri çekilmesi üzerine kilit ve arşiv.