Konu: Arsen_Kasparian [10.06.2022]  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 02:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen_Kasparian @Replika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SURENO VE CASTUCCİ BİRLİK ÜYELERİ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rol sürerken oyundan çıkma / İC/OOC MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, her zaman ki gibi mağlum savaş durumundan dolayı birazda olsa oyunda vakit geçirmek adına kimsecikler yokken Sureno birliğinin karavanına girmek istedim ama 1 dakika geçmeden ne hikmetse arkadaşlar beni yine buldu. Buraları geçiyorum içeriye baskın atıyorlar ve bende kapı arkasında bir yerde saklanıyorum daha sonrasında Arsen_Kasparian karakteri ilk içeriye girenlerden birisi ve içeriye girdiğinde benim tarafımdan düşürülüyor daha sonra öyle bir sıcak ortamda düştüğü için sanırım kendisi gördü sadece öyle zannediyor direk ./q komutuyla oyundan çıktı bu rolü zaten açık açık sslerde göstereceğim Sureno birliğindeki arkadaşlarda şahit olacaktır.

İC/OOC mixing konusuna gelecek olursak arkadaş karavanda yaralıydı ne zaman kalktı ne zaman o kilitli karavandan çıktı ve aracına dahi binmeden bizim kaçırıldığımız yere geldi ki Sureno birliğindeki arkadaşlar Arsen karakterini kimsenin almadığını dile getiriyor fakat arkadaş yanımıza gelmiş bulundu. Daha önce ki şikayetlerde aramızda yaşanan çarpışmalarda konuşulan ve söz edilen şeyleri İC'e yansıtarak mixing yapmış bulunmakta açıkçası İC'de karakterime böyle bir şeyler söylemesi ne kadar doğru ne kurduda kafasında bunu İC'e yansıtıyor bilmiyorum ama bariz bir şekilde forumdan OOC olarak okuduğu şeyleri gelip İC'de bana yansıtarak mixing yaptığı açık ve net ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arsen_Kasparian karakterinin o 6-8 kişilik baskındaki en başta giren isimlerden birisi olarak benim vurmam sonucu direk q çekiyor aşağıdaki ss'te mevcuttur ve @mxsthxted @GeraltRoger kişileride doğrulayacaktır ki kişi düştüğü için sanırım kimseye gözükmemek adına q çektiğini düşünüyoruz.
Kanıtlar aşağıda ektedir;
Spoiler: GösterGizle

İC/OOC mixing ssine gelicek olursam sanırım forumda yaşanan sözlerden ve yanıtlardan kendisine bir pay çıkartmış ve İC'te bunu karakterime yansıtıyor karakterime neden böyle bir şey söyler veyahut neden böyle bir role girişir anlam veremiyorum, gördüğümde zaten güldüm sadece yaptığı ap açık mixing. Forumda yaşanan konuşmayı flaming olarak adlandırıldığı için paylaşamıyorum yetkili isterse özelden iletirim.

Sureno birliğindeki arkadaşlar oradan hiç çıkmadığını söylüyor kişi yanımıza geldi ve tekrardan kendi kafasında kurduğu kinlenip söylediği sözleri söyleyip tekrar Q çekiyor sslerde mevcut.
Arkadaşın o bizim kaçırıldığımız yere nasıl geldiğide ayrı bir soru işareti Sureno birliğindeki hiç bir arkadaş oradan çıktığını görmemiş ve aracıda orada fakat arkadaş ışınlandı sanırım nasıl oldu açıkçası merak konusu.

Aracının Sureno hood'unda olduğu.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı fazlasıyla almasını talep ediyorum ihlal yapmaya alıştılar çünkü.

« Son Düzenleme: 10.06.2022 11:59 YUCA »

#1 - 10.06.2022 02:34
Şahit gösterilmemişim ama onaylıyorum, olay sırasında karavan yakınında afk bırakmıştım.

#2 - 10.06.2022 03:31
Şahit gösterilmemişim ama onaylıyorum, olay sırasında karavan yakınında afk bırakmıştım.
Karavan içinde yaşandı kanki, oyundan düştü ve geri geldi.

#3 - 10.06.2022 06:07
Sonradan karavana girdim, o sırada arkadaşın ilginç bir tesadüfle oyundan kopması chatloguma düştü.

#4 - 10.06.2022 07:02
 Eve gelince daha detaylı savunma yaparım, ki zaten ben bu yazıyı attıktan sonra sen bir ton yazı yazacaksın. İnteriora girince hareket edemiyorsun, orada buga girince direkt q atıp geri geldim. 35 saniye falan sürmüştür bu olay, bağlantı falan kopartırım yani mantık olarak düşünün ayriyeten düşme vs demiş rüyalarda.

Kasparov hoodundaki çıkma olayına geleyim gerekli rolü yaptım, sen cevap vermediğin için garajdan çıkıp eve geçtim ve uyudum. Saatte geçti 10 dakika sonra da sizi bıraktılar.

Sen iki ton laf yaparsın şimdi, onunla da ilgileniriz.

#5 - 10.06.2022 10:59
Sonradan karavana girdim, o sırada arkadaşın ilginç bir tesadüfle oyundan kopması chatloguma düştü.
Yalan söylüyorsun, onu bile beceremiyorsun.

#6 - 10.06.2022 11:18
Yalan söylüyorsun, onu bile beceremiyorsun.
flaming yapmayın bırakın kendisi savunma yapsın hiçte Bağlantısı kopmuş gibi benzemiyor maşallah zaten düştüğü zaman hep ya bir yerlere tpleniyor yada q çekiyor şikayeti bulandırma gidip kendi şikayetine savunma yazabilirsin sende

#7 - 10.06.2022 11:55
Şahitliğimi sonuna kadar onaylıyorum, kullanılan ss'ler benim oyunumdan alınan ssler. Bütün gece arkadaşın karavandan çıkmasını bekledim, ama nafile. Sanırım gecenin bir yarısı uyanıp girdi. :D

#8 - 10.06.2022 14:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#9 - 10.06.2022 15:37
Şahitliğimi sonuna kadar onaylıyorum, kullanılan ss'ler benim oyunumdan alınan ssler. Bütün gece arkadaşın karavandan çıkmasını bekledim, ama nafile. Sanırım gecenin bir yarısı uyanıp girdi. :D
arkadaş tanrı yoluyla garaja geldi bile sen merak etme :) sen oradan çıksın diye beklerken o geldi bana mixing ihlalini yapıp tekrar garajda q çekti ;)