Konu: Richard Martino RK/ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Martino @falconmtaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi düşürüyorum, düşürürken Kola bak diyerek IC kanaldan OOC hakaret ediyor, RK süresi bitmeden araç kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Düşürdüğümün kanıtı
Spoiler: GösterGizle

RK süresi geçmeden araç kullandığının kanıtı
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videodan ss aldığım için görüntü kalitesi kötü, adminler talep ederse videoyu atabilirim.

« Son Düzenleme: 09.06.2022 22:52 El Chapo7 »

#1 - 09.06.2022 23:33
Öncelikle selamlar,ilk başta vurduğu yerde kola bak yorumumu açıklamak istiyorum.Arkadaş beni kendi birlik bölgemden çıktığım gibi vuruyorlar.Zaten Lowrider olarak oluşum şikayetide açtık.Arkadaşlar kendi bölgeleri gibi basıp basıp duruyorlar.Onun dışında kola bak dememin sebebi arkadaşın dm attığını düşündüm,maskeli olduğu için Active Gangden olduğunu bilemezdim.Rk olayına geldiğimiz zaman 2 ss arasında 1 saat den fazla süre geçmis ve ben 8 saat boyunca araç süremem yürüyemem anlamına gelmiyor rk olmam, gittim hastaneye rolumü yaptim ve üstünden 1 saat gecti artik arac kullanıyorum.Savunmam bu kadar kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 00:30 falconmtaa »

#2 - 09.06.2022 23:34
Öncelikle selamlar,ilk başta vurduğu yerde kola bak yorumumu açıklamak istiyorum.Arkadaş beni kendi birlik bölgemden çıktığım gibi vuruyorlar.Zaten Lowrider olarak oluşum şikayetide açtık.Arkadaşlar kendi bölgeleri gibi basıp basıp duruyorlar.Onun dışında kola bak dememin sebebi arkadaşın dm attığını düşündüm,maskeli olduğu için Active Gangden olduğunu bilemezdim.Rk olayına geldiğimiz zaman aradan 1 saate yakın bir süre geçmiş.Biz hastane rolümüzüde yapmıştık.1 saat sonrasında da trucka gitmek için aracı kullandım.8 saat boyunca araç kullanamazsın diye bir kural varmı bilmiyorum.Varsada yeni öğrendim.Savunmam bu kadar kolay gelsin.
Savunman için teşekkür ederim dost, şikayet sonuçlanabilir

#3 - 11.06.2022 16:20
Şikayet aktif

#4 - 11.06.2022 16:54
Saat 21'de vurulup düşürüldükten sonra 21:30'da araç başıan geçmemelisiniz. Vurulmanızın üstünden en azından 1 saat geçmeli. Ayrıca vurulduktan sonra "Kola bak." gibi bir yorum yapmanız da doğru değil. Karakter ceza alacak.