Oluşturduğun konunun 'İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın' kısmı yani şablonda hata var fakat yine de savunmamı yapacağım.Orada göründüğü üzere PM yolundan seninle bir olayı konuşuyoruz ve sana açtığım şikayetten dolayı sanırım böyle bir girişimde bulundun, seni anlıyorum sanırım. Bu muhabbetten sonra zaten rolü daha fazla bölmemek adına tekrar eski konumuma geçip '/hurt' animasyonunu yaptım, elimde ekran görüntüsü yok fakat bunu gördüğünü düşünüyorum; gerisi senin takdirine kalmış bir şey.
Şikayeti açmadan önce kişinin bana oyun içinden özel mesaj yoluyla ulaşmasını buraya bırakıyorum:
Jin Chan karakterine açtığım şikayeti de buraya bırakıyorum:
Orada göründüğü üzere PM yolundan seninle o esnada bir olayı konuşuyoruz. Sana açtığım şikayetten dolayı sanırım böyle bir girişimde bulundun, seni anlıyorum sanırım. Bu muhabetten sonra zaten rolü daha fazla bölmemek adına tekrar eski konumuma geçip '/hurt' animsyonunu yaptım, elimde ekran görüntüsü yok fakat bunu gördüğünü düşünüyorum; gerisi senin takdirine kalmış bir şey.
-Buraya da artı olarak eklemek istiyorum; kişinin yanına gidip bunu konuşmamın sebebi ortada bir kural ihlali dönmeseydi, kişiyi uyardım fakat role devam etmek istedi (Karşı tarafın attığı ekran görüntülerinde bu belli oluyor). Ben de aynı şekilde, dediğim gibi, eski konumuma geri döndüm ve role bu şekilde devam ettik.
Tüm bunlara ek olarak bana özel mesaj yoluyla ulaşarak bunu dile getirmen ve senin 'Her şey karşılıklı

' şeklinde bitirerek bana şikayet oluşturman güzel bir şey değil, burada bir oyun oynuyoruz ve uymamız gereken kurallar var. Sanırım sana şikayet açmasaydım bana böyle bir şikayetle gelmeyecektin, ne kadar iyi niyetli olursak olalım yaptığın 'OOC Kin' olarak algılanabilir.
Gördüğüm kadarıyla da rolün gidişatını değiştirecek herhangi bir şey bulunmuyor.
Karşı taraftan herhangi bir ileti gelmediği sürece tarafımca başka savunma gelmeyecektir, sonuçlanabilir.