Konu: Nacho_Cardenas Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nacho_Cardenas @Mistrall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9/06/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralıydı kalktığı gibi yanıma geldi emote yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/hhmychu   https://www.hizliresim.com/1txo2xi

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almasını istiyorum  :)

« Son Düzenleme: 09.06.2022 21:03 redline_xd »

#1 - 09.06.2022 21:32
Oluşturduğun konunun 'İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın' kısmı yani şablonda hata var fakat yine de savunmamı yapacağım.

Orada göründüğü üzere PM yolundan seninle bir olayı konuşuyoruz ve sana açtığım şikayetten dolayı sanırım böyle bir girişimde bulundun, seni anlıyorum sanırım. Bu muhabbetten sonra zaten rolü daha fazla bölmemek adına tekrar eski konumuma geçip '/hurt' animasyonunu yaptım, elimde ekran görüntüsü yok fakat bunu gördüğünü düşünüyorum; gerisi senin takdirine kalmış bir şey.

Şikayeti açmadan önce kişinin bana oyun içinden özel mesaj yoluyla ulaşmasını buraya bırakıyorum:
Spoiler: GösterGizle

Jin Chan karakterine açtığım şikayeti de buraya bırakıyorum:

Alıntı
Orada göründüğü üzere PM yolundan seninle o esnada bir olayı konuşuyoruz. Sana açtığım şikayetten dolayı sanırım böyle bir girişimde bulundun, seni anlıyorum sanırım. Bu muhabetten sonra zaten rolü daha fazla bölmemek adına tekrar eski konumuma geçip '/hurt' animsyonunu yaptım, elimde ekran görüntüsü yok fakat bunu gördüğünü düşünüyorum; gerisi senin takdirine kalmış bir şey.
-Buraya da artı olarak eklemek istiyorum; kişinin yanına gidip bunu konuşmamın sebebi ortada bir kural ihlali dönmeseydi, kişiyi uyardım fakat role devam etmek istedi (Karşı tarafın attığı ekran görüntülerinde bu belli oluyor). Ben de aynı şekilde, dediğim gibi, eski konumuma geri döndüm ve role bu şekilde devam ettik.

Tüm bunlara ek olarak bana  özel mesaj yoluyla ulaşarak bunu dile getirmen ve senin 'Her şey karşılıklı :)' şeklinde bitirerek bana şikayet oluşturman güzel bir şey değil, burada bir oyun oynuyoruz ve uymamız gereken kurallar var. Sanırım sana şikayet açmasaydım bana böyle bir şikayetle gelmeyecektin, ne kadar iyi niyetli olursak olalım yaptığın 'OOC Kin' olarak algılanabilir.

Gördüğüm kadarıyla da rolün gidişatını değiştirecek herhangi bir şey bulunmuyor.

Karşı taraftan herhangi bir ileti gelmediği sürece tarafımca başka savunma gelmeyecektir, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.06.2022 22:01 Mistrall »

#2 - 09.06.2022 22:06
Şimdi kankam bana açtığın şikayeti buraya yansıtmana gerek yok o yaralı rolünü bozdun emote vermeden kalktın yanıma geldin hurt çektiğine dair ss'in bile yok.

Ben fazla ağzımı açmak istemiyorum yetkiliye bırakıyorum. Ortada kin felan yok.
« Son Düzenleme: 09.06.2022 22:08 redline_xd »

#3 - 09.06.2022 22:34
Şimdi kankam bana açtığın şikayeti buraya yansıtmana gerek yok o yaralı rolünü bozdun emote vermeden kalktın yanıma geldin hurt çektiğine dair ss'in bile yok.

Ben fazla ağzımı açmak istemiyorum yetkiliye bırakıyorum. Ortada kin felan yok.

Zaten dediğim gibi ekran görüntüm mevcut değil onu senin takdirine bıraktım ve orada animasyon yapmam sanki pek de önemli değil. Herhangi bir şekilde rolün gidişatını değiştirmiyorum. Bana PM üzerinden böyle gelmenden dolayı bu iki argümanı göndermek durumunda kaldım. 'Ben fazla ağzımı açmak istemiyorum' kısmına ne diyeceğime karar veremedim, kimse kimseyi tanımıyor burada üslubumuza dikkat etmekte fayda var ve anladığım kadarıyla da başka bir üslupla konuşmak istiyorsun ama bunun yeri burası değil. Kimse sana kin tuttuğunu söylemedi zaten, böyle algılandığını ve dikkat etmen gerektiğini söyledim; bu sadece bir tavsiyeydi.

#4 - 09.06.2022 23:02
Ben hiç kimseye uslubumu bozmam insanları yanlış tanıyorsun güzel insan  ;)

#5 - 09.06.2022 23:41
Ben hiç kimseye uslubumu bozmam insanları yanlış tanıyorsun güzel insan  ;)

Üslubun hala aynı ama bunu algılamada sorunun var anladığım kadarıyla. Burada kahvehane arkadaşınla konuşmuyorsun bunun farkında ol. Burası bir oyun platformunun forumu, burada kimse kimseye 'racon' kesmek için bulunmuyor, bulunamaz da... Sen de böyle yapamazsın.  Burada çoğu insan birbirini tanımıyor ki ben seni tanıyayım. Bu ağır abi tarzı konuşmalarını sokağındaki insanlara yap.

Daha fazla karşılıklı konuşma veya tartışma dönmeden şikayeti sonuçlandırabiliriz.

#6 - 11.06.2022 17:02
Merhaba, düşürüldükten sonra bu şekilde emotesiz bir şekilde ayağa kalkıp gezmemelisiniz, her ne kadar rolün gidişatını değiştirmese de yapılan ihlal. Nacho karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.