Konu: [09.06.2022 - Jin Chan] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jin Chan @redline_xd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eduardo Varga @GlitcH Matias Varga @FreddyJobs  Ramiro Gallardo @ElOmar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.06.2022 - 17.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz.

- Süratli araç kullanmak
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile IC olarak girdiğimiz savaş sonucu sıcak çatışmaya başlıyoruz. Jin Chan karakterini arıyoruz ve bir yerde bulup bulunduğu araca ateş etmeye başlıyoruz. O çatışma esnasında kanıtlarda bulunduğu gibi Jin Chan karakteri sistemsel olarak yaralıya düşüyor. Ardından biz olay yerinden uzaklaşıyoruz. Olaydan sonra kişiler henüz on gününü doldurmamış 1. Aşama bir birliği arkasına alıp tekrar bize saldırmaya geliyor (Bu konuyla ilgili birlik şikayeti oluşturuldu). Oradaki kanıt olarak attığım videoda ise Jin Chan karakterinin yaralı olmasına rağmen ne kadar süratli araba kullandığı ve bize nasıl çarptığı net bir şekilde belli oluyor. Ufak bir kovalamaca ardından Matias Varga ve Nacho Cardenas karakteri yaralıya düşüyor ve kanıtlardaki ekran görüntülerinden de görüleceği üzere sistemsel olarak yaralıya düşen Jin Chan karakteri Matias Varga karakterini yaralı olmasına rağmen kucaklayıp arabaya bindiriyor ve devamında kaçırma rolü gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Jin Chan karakterinin sistemsel olarak yaralıya düştüğünün kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

Jin Chan karakterinin agresif ve süratli araç sürüşünün kanıtı:

Jin Chan karakterinin sistemsel yaralıya düştükten kısa bir süre sonra Matias Varga karakterini kucaklayıp araca bindirmesinin kanıtı:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi Yaralı Kural İhlali adı altında birden fazla ihlal yapıyor, bunun göz önünde  bulundurulmasını isterim.

#1 - 09.06.2022 20:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.06.2022 20:00
Olaylar yazılanla birebir aynı şekilde yaşandı, şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 09.06.2022 20:01
Şahitliğimi onaylıyorum,umarım gereken caydırıcı cezayı alır ve böyle olayların devamını getirmez.

#4 - 09.06.2022 20:08
Olaylar doğru ama RK bir tek doğrudur yaralıydım adamı kucakladım araca bindirdim o kadar.

#5 - 09.06.2022 20:12
biz de bunu belirttik zaten :D ::) ::)

#6 - 09.06.2022 20:20
Yapıcağım açıklama yoktur gerekli cezayı uygun görürseniz uygulayın  :)

#7 - 09.06.2022 20:21
Olaylar doğru ama RK bir tek doğrudur yaralıydım adamı kucakladım araca bindirdim o kadar.
Yapılan ihlalleri yukarıda bildirdik eğer sunucuya başlamadan önce oyun kurallarını iyice okusaydın bunu yapmanın kural ihlalini olduğunu görürdün ve umuyorum ki yapmazdın. Kural ihlalleri direkt forumdan alıntılandı, orada yazanları yaptığına dair kanıtlar zaten mevcut.

Anladığım kadarıyla da yaptığının ihlal olduğunun farkında olarak bunu yaptın, bunun da göz önünde bulundurulmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 09.06.2022 21:53 Mistrall »

#8 - 09.06.2022 21:02
Pardon RK yok yaralı kural ihlali var RK'yı üzerime almıyorum zaten öyle bir şey yapmadım yaralı kural ihlali var.

#9 - 10.06.2022 01:50
Bu konuya bakacak yetkiliye diyorum özür diliyorum bir daha yapmıyacam aff istiyorum sizden uygun görürseniz  :)