Konu: [6/7/2022 - Vasili Zinchenko] Fear RP, Retarted RP.  (Okunma sayısı 86 defa)

AKU

*
v2 Oyuncusu
#0 - 07.06.2022 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vasili_Zinchenko @bumblee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vitali Sokolov @Gloin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6/7/20022 - 16.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi iki gündür bizim hoodumuza gelerek agresif roller sergiliyor, kavga çıkartıyor. Sayımız, bulunduğumuz konuma bakmaksızın gerekli rollere uyum sağlamayarak trollüyor. /me gaz çıkarır gibi emotiler veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklama yok.

#1 - 07.06.2022 16:57
Kendi alanımızda bize Fear yapmıyor ve bir çok kuralı ihlal ediyor gereğinin yapılmasını talep ediyorum, tat kaçırıcı bir arkadaş.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.06.2022 16:38
Sokağınızdan geçen herkesi çevirip kavga ettiğiniz için rol yaptığınızı anlayamadım bende ayak uydurup sizin gibi davrandım ayrıca  retarted rp yaptığımi düşünmüyorum sadece fear rp kurallarını ihlal ettim admin arkadaşlar karar versin

AKU

*
v2 Oyuncusu
#3 - 09.06.2022 14:05
Sokağınızdan geçen herkesi çevirip kavga ettiğiniz için rol yaptığınızı anlayamadım bende ayak uydurup sizin gibi davrandım ayrıca  retarted rp yaptığımi düşünmüyorum sadece fear rp kurallarını ihlal ettim admin arkadaşlar karar versin

Bu olaydan bir gün önce gereksiz eylemleriniz ve sözleriniz sonucu barda kavga çıkarttınız ve kaçtınız, o yüzden orada artık istenmiyordunuz haliyle. @zebercet  @Gloin  @Imparow  şahittir bu dediklerime.

#4 - 09.06.2022 15:00
 Şahitliğimi onaylıyorum. SS'leri bulunmamakta ama barda anlamsızca bir omuz atma ve bunun devamında benim "Ne yapıyorsun oğlum?" tarzında söylemimden sonra bana direkt olarak küfür etmeleride açıkca komik bir durum. Devamında kışkıran taraf benim, benim saldırmam gerekirken arkadaşlar direkt olarak "yumruklarını sallamya başlar." tarzında emotesini atıp barda kavga çıkardılar. Sonrada bardan çıkıp Bunny yaparak uzaklaştırlar, dediğim gibi ekran kayıdım yok. Olsa bu şikayete yapılcak savunma bulunmazdı. Diyeceğim o ki, arkadaşların can sıkıntısından yaptığı roller bizimde canımızı sıktı. Gereğinin yapılmasını arz ediyoruz, böyle tatsız rollere gerek yok.

#5 - 09.06.2022 15:02
Onaylıyorum.

#6 - 09.06.2022 15:03

Ayrıca bu iletiyi yeni gördüm,  sokaktan geçeni çevirip kavga çıkardıkları/çıkardığımız hakkında bir düşüncen var, lütfen gerekli kanıtları koyarak iletini at. Burada boş yere birbirimizi suçlamaya gerek yok, kanıtın varsa at ve savunmamızı yapalım.

#7 - 11.06.2022 16:07
Sivil bir karakter herhangi bir oluşumun bölgesinde iken korku rolü yapmalı. Kanıtlara bakıldığında ise herahangi bir korku rolü görülmüyor. Karakter ceza alacak.