Konu: Vartavar Karapetyan - RK - 06/06/2022  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2022 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar_Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/06/2022 - 19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK (Tam kuralı bulamadım)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişinin işi gücü sadece racon kesip ve silah sıkmak olduğu için dayanamıyor ve 8 saat geçmeden beni bir kez daha düşürüyor. Garip bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ifkc4c

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı alması.

#1 - 07.06.2022 03:27
Merhaba, emotelerini vermiştim. Rolü sanırım @WARG @Justice  adminlerimiz izliyordu, orada kişinin korku rolü yapması için duvara ateş ediyordum ve yanlışlıkla kişiye vurdum. Arkadaşın canı sıkılmış olmalı ki sürekli olarak bana ceza verdirtmek için uğraşıyor, kişiyle ilişiğim yok, kendime rol yapıyorum.

Ek olarak; Ben seni yanlışlıkla düşürdükten sonra PM'den yazıyorum ve o kısmı kesiyorsun. Oyunu kuralına göre oynayalım, seni zaten vurmak istesem o emoteyi o şekilde vermeden direkt olarak adama ateş eder diye emote atmış olurdum.

#2 - 07.06.2022 04:22
Kin ile rol yapan sizsiniz. Bence kural hatası yapmamayı öğrenin.
Sıkıyorsun sıkıyorsun sonra yanlışıkla sıktım diyorsun. Olmuyor Sidelya. Daha fazla ikili münakaşaya girmeyeceğim. Sonuçlanabilir.

#3 - 09.06.2022 00:28
Oldukça dar bir alan içerisinde bu şekilde korkutma amaçlı ateş açılırken karaktere denk gelebilir. İstek ile yapılmış bir durum bulunmuyor herhangi bir ceza verilmeyecek.