Konu: [05.06.2022 - Pacho Alcazar, Steve Melegari] Alt karakter ihlali  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 06.06.2022 15:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pacho Alcazar @Skysurge , Steve_Melegari @Downtown

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @bertukey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP ihlali, Alt Karakter Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pacho Alcazar alt karakter olarak savaş bölgesinde gezip Mixing yapıyor, vurulduktan sonra bölgede bulunan eve çekiliyor ve Kasparov'un neredeyse 20 göçmeni bölgedeyken Fear RP ihlali yapıyor, evin içerisinde ağır silahlı, tabancalı adamlara karşı Fear RP ihlali yapıyor. Alt karakter kural ihlaline devam ediyor. 
Steve Melegari isimli karakter Aşama 3 birliğin Soldier'i diye kendisini dokunulmaz zannedercesine korkusuz adam rolü yapıyor. Hiç ölmeyecekmiş gibi rol yapmak mantıklı değil, yakışmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.06.2022 15:33 Sidelya »

#1 - 06.06.2022 20:08
Gün içerisinde savunma yaparım.

#2 - 06.06.2022 23:50
Merhaba, OOC kinlenmiş şekilde sürekli küfürler ettiğiniz için IC olarak aranızdaki lider olan Magar karakterine serzenişte bulunuyorum. Alt karakter ihlali demişsin, bu benim ana karakterim, kaçırdığınızda rolde herhangi bir sorun yaratmadım ve bütün yapılan role uydum. Zaten oradaki muhattabım siz değilsiniz, Magar karakteri.

#3 - 06.06.2022 23:52
Pacho Alcazar karakterini yöneten arkadaşın alt karakter ihlali yaptığına şahidim

#4 - 07.06.2022 00:33
Merhabalar, öncelikle neden alt karakterime girdim? Kişilerin wall hack kullandığından dolayı beni hiç bir olup olmadık yerlerde buluyorlar. Bende bunun için alt karakterime girdim ve bir anda karşıma çıkıp IC rolümüz olmadan bana ateş açtılar. Ayrıca Kasparov ile girdiğimiz rollerde adminlerin rollerimizi izlemesi daha iyi olacaktır.

Fear rp konusuna gelirsek ekran görüntülerinde hiç bir türlü fear rp kuralını ihlal edecek bir şey yaptığımı veya sorun yarattığımı düşünmüyorum.

#5 - 07.06.2022 17:01
Merhabalar, öncelikle neden alt karakterime girdim? Kişilerin wall hack kullandığından dolayı beni hiç bir olup olmadık yerlerde buluyorlar. Bende bunun için alt karakterime girdim ve bir anda karşıma çıkıp IC rolümüz olmadan bana ateş açtılar. Ayrıca Kasparov ile girdiğimiz rollerde adminlerin rollerimizi izlemesi daha iyi olacaktır.

Fear rp konusuna gelirsek ekran görüntülerinde hiç bir türlü fear rp kuralını ihlal edecek bir şey yaptığımı veya sorun yarattığımı düşünmüyorum.

Hayırdır yönetim üyesi misin? Bu kararı verecek olan sen değilsin, rolümü baltalamaya hakkın yok izinsiz alt karakter ihlali yapıyorsun, sonuçlansın

#6 - 11.06.2022 15:37
Alt karakter ile bu türden illegal rollere girilmemeli. Pacho karakteri alt karakteri hatalı kullanımından dolayı yasaklanacak.