Öncelikle iyi günler dilerim, şikayette benimde ismim geçmiş. Alakam olan mevzu aynen şöyle oldu; Rol ortamında kuzenim olan Thiago_Montes ile bize şikayet açan arkadaş kavga ederken o sırada ben başkasıyla rol yapyıordum, (Onlardan uzaktaydım) arkadan gelen yumruk sesiyle arkama dönmem bir oldu. Arkama döndüğüm esnada Zlatan, Thiago isimli rol arkadaşlarım 2-3 kişilik grup olan siyahiler ile kavga ediyordu. Bende brawl izni aldıklarını düşünerek olaya dahil oldum. Kavga esnasında arkadaşlarıma saldıran gruba karşı durarak rol arkadaşlarımı savundum. Brawl izni alındığını düşünerek böyle bir yola başvurdum. Diğer meseleye gelirsek brawl rolünde bizzat galip gelmemize rağmen şikayet açan arkadaş ve yanında bulunan şahıs (İsmini hatırlamıyorum) RK'lı olmalarına rağmen bize hala agresif rol sergilemeye devam ettiler, brawl rolünün öncesinde de aynı şekilde bize karşı agresif davrandılar. Benim alakam olduğu tek yer brawl rolüdür, sadece arkadaşlarıma saldırdılar, bende gerekli izinlerin alındığını düşünerek onlara saldırdım. Ayrıca ben sunucuya baya bir süredir ara vermiştim, benim zamanımda hapishane de dönen kavga rollerinde izin alınmıyordu, en azından ben öyle biliyordum ve buna da defalarca şahit oldum. Arkadaşlarla aramıza tatsız olaylar girince (Brawl öncesinde)Thiago bana hapishanenin güvenli bölge olduğunu pm üzerinden belirtti. Güvenli bölge olmasına rağmen arkadaşlar hala agresif davranmaya devam ettiler. Ayrıca benim adıma açılan herhangi bir şikayet bile yok. Benimle ilgili bir mesele var ise adıma şikayet açılmadan daha fazla savunma yapmayacağım. Şikayette benim adım, Thiago'nun adı geçmiyor. Doğruya doğru, orada arkadaşları Zlatan ile beraber darp ettik fakat ben olaya sonradan dahil oldum ve gerekli izinlerin alındığını düşünerek saldırdım.