Konu: Magar Assarian - Vartavar Karapetyan - WALLHACK - 05.06.2021  (Okunma sayısı 835 defa)

#0 - 05.06.2022 22:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar_Karapetyan @Sidelya - Magar_Assarian @bertukey - Arsen_Kasparian @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 - 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişilerin hile olduğundan şüpheleniyorum. İki gündür beni enteresan yerlerde bulup, vuruyorlar. Kişilerin loglarının incelenmesini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
San Fierro'ya geliyorum ve burada ALT tab atıyorum.
https://streamable.com/0vnknl
ALT tabdan dönünce ise kişilerin ne hikmetse bir anda karşıma çıktıklarını görüyorum.
https://streamable.com/clwzaz

Ek açıklamalar(varsa): Aşama 4 birliğin bu kadar ihlal yapıp ve hile açmaları gerçekten aşırı komik bir durum. Oynadığımız oyundan zevk alamıyoruz. Kişilerin gerekli cezayı almalarını talep ediyorum ve kişilerden gerekli ekran görüntülerini de istiyorum.
« Son Düzenleme: 06.06.2022 00:45 Skysurge »

#1 - 05.06.2022 22:25
Hile şikayetlerinde kimin hile açtıığını gördük, neyin hilesi bu? Orada Giovanni karakterini vurduk, daha sonrasında Magar ve Vartavar ayrı ayrı dolaşırken seni görmüşler ve Premier. Çatışma alanı görüp vurmuşlar, wallhack falan yok.

Ben orada bile yokum, o ara evin önünde AFK bekliyordum dostum. Ne OOC Kin bu, ne hilesi bu.

#2 - 05.06.2022 22:26
Aynı şekilde benzeri bir durumuda ben yaşadım, hile olduklarını düşünüyorum.

#3 - 05.06.2022 22:29
Hile şikayetlerinde kimin hile açtıığını gördük, neyin hilesi bu? Orada Giovanni karakterini vurduk, daha sonrasında Magar ve Vartavar ayrı ayrı dolaşırken seni görmüşler ve Premier. Çatışma alanı görüp vurmuşlar, wallhack falan yok.

Ben orada bile yokum, o ara evin önünde AFK bekliyordum dostum. Ne OOC Kin bu, ne hilesi bu.
Yalan atmana gerek yok, dost. Kimin hile açıp açmadığı belli. Ayıretten Giovanni karakteri felan vurulmadı. :)

Ne çatışma alanı ne ayrı ayrı gezmesi? Adamlar aynı araçta geldiler. Söylediklerin ile olanlar bir değil. Attığım videoları izlerseniz iyi olur. Beni gördüğünüze dair kanıt felan varsa, atmanızı rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 22:33 Skysurge »

#4 - 05.06.2022 22:54
Şöför koltuğunda ben mi oturuyorum? Hayır. Bu kadar öfkelendiren şey nedir seni? RK'ya düştükten sonra alt karakterine gelip San Fierro bölgesinde bulunan Kasparov evinin arkasında bekliyorsun. Ne yapacağım? Aktif çatışma dönen ve yüksek riskli bir bölgede seni görüp ateş etmem çok normal, evi ve orada bulunan göçmenleri koruyoruz. Wallhack gibi şeyler kullanmıyorum, aracı da ben sürmüyorum zaten. 1 haftadır oyunda yoktum. Bugün girdiğim gibi önüme düştün, yapacak bir şey yok.

#5 - 05.06.2022 23:25
Şöför koltuğunda ben mi oturuyorum? Hayır. Bu kadar öfkelendiren şey nedir seni? RK'ya düştükten sonra alt karakterine gelip San Fierro bölgesinde bulunan Kasparov evinin arkasında bekliyorsun. Ne yapacağım? Aktif çatışma dönen ve yüksek riskli bir bölgede seni görüp ateş etmem çok normal, evi ve orada bulunan göçmenleri koruyoruz. Wallhack gibi şeyler kullanmıyorum, aracı da ben sürmüyorum zaten. 1 haftadır oyunda yoktum. Bugün girdiğim gibi önüme düştün, yapacak bir şey yok.
Bu kadar öfkelendiren felan şey yok. Yediremeyip hile açtığınız gayet belli. Bunu tek bir kişi söylese, eyvallah. Ama bunu herkes söylüyor. Burada bence biraz düşünülmeli. Hile açtığınızı sizde biliyorsunuz. Bile bile yalan söylüyorsunuz.

Alt karakterimle gelme sebebim hile olduğunuzu anlayıp anlamamak için ama bir kez daha hile olduğunuzu anladım. Ayrıca önünüze düşmüyorum. Zaten gerekli kanıtları atarsanız hile olup olmadığınız anlaşılır. Her şey ortada inkar etmeye gerek yok. Sonuçlanabilir.

#6 - 05.06.2022 23:28
İletiler savunma için yeterli, evin bir sokak aşağında vurulan arkadaşınızın PM'i veya sesli bir kanalda verdiği info üzerine orada bulunuyorsunuz. Alt karakter ihlali yaptığınız bariz, wallhack için bir kanıt göremiyorum. Kasparov x Castucci savaş bölgesinde vurulmanız gayet doğal, açık aramayı bırakıp oyuna giriş yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.

#7 - 05.06.2022 23:30
İletiler savunma için yeterli, evin bir sokak aşağında vurulan arkadaşınızın PM'i veya sesli bir kanalda verdiği info üzerine orada bulunuyorsunuz. Alt karakter ihlali yaptığınız bariz, wallhack için bir kanıt göremiyorum. Kasparov x Castucci savaş bölgesinde vurulmanız gayet doğal, açık aramayı bırakıp oyuna giriş yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.
Bence konuşacağına kanıtlarınla konuşabilirsin. Oraya gelme sebebim sizin hile olduğunuzu açıklamak ki sen bunun hala farkında değilsin. Madem hile değilsin bence kanıtlarını atmalısın Berat. Sonuçlanabilir. Daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili arkadaşa bırakıyorum.

#8 - 05.06.2022 23:34
Sayın Skysurge. Attığınız videolarda gözükmediğim halde beni şikayete eklemişsin, ne bu üzerime şikayet yıkıp beni banlattırma sevdası? Orada Hotline Vice'dan gelen evimiz bulunmakta ve sen de oradasın. Magar da Premier'i görüp sıkıyor. Sen wallhack olduğumuzu ispatlayacak daha fazla kanıt atarsın. Benlik bu kadar, sonuçlanabilir sonuçlanacak bir şey varsa.

#9 - 05.06.2022 23:51
Bence konuşacağına kanıtlarınla konuşabilirsin. Oraya gelme sebebim sizin hile olduğunuzu açıklamak ki sen bunun hala farkında değilsin. Madem hile değilsin bence kanıtlarını atmalısın Berat. Sonuçlanabilir. Daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili arkadaşa bırakıyorum.

Yeterli bir kanıt sunduktan sonra ileti atabilirsin, münakaşaya gerek yok.