Konu: Frank Abraham Non RP Drive / Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Abraham @FlamesDios

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jiggysaw Zdravko_Damyonov @scienly the notorious Diyan_Gavrilov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp Drive ve Aktif rolde /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişiyi görüp peşledik kişi bir anda kanalizasyona atladı, ardından kişiyi peşlemeye devam ettiğimizde kişinin  bisikletini bulduk oyundan çıkmıştı 5 dakika bekledik fakat oyuna giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi birlikte üst rütbede biri, gerekli ceza verilsin lütfen.

#1 - 05.06.2022 16:04
Hepsi yetersiz kanit

#2 - 05.06.2022 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Abraham @FlamesDios

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jiggysaw Zdravko_Damyonov @scienly the notorious Diyan_Gavrilov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp Drive ve Aktif rolde /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişiyi görüp peşledik kişi bir anda kanalizasyona atladı, ardından kişiyi peşlemeye devam ettiğimizde kişinin  bisikletini bulduk oyundan çıkmıştı 5 dakika bekledik fakat oyuna giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi birlikte üst rütbede biri, gerekli ceza verilsin lütfen.

Son ekran görüntüsünde MG var, konuya bakacak adminden işlem görmesini talep ediyorum
« Son Düzenleme: 05.06.2022 16:11 FlamesDios »

#3 - 05.06.2022 16:13
Yetersiz kanıt olacağına sen karar vermiyorsun ahbabım, savunmanı yapacaksan yap, yapmıyorsan yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 16:18 cosmopolitan »

#4 - 05.06.2022 16:21
Yetersiz kanıt olacağına sen karar vermiyorsun ahbabım, savunmanı yapacaksan yap, yapmıyorsan yetkili kararı.
Orada kaçan kişi ben değilim, benim olduğumu kanıtlayacak bir deliliniz varsa işlem görmeye hazırım.

#5 - 05.06.2022 16:22
Orada kaçan kişi ben değilim, benim olduğumu kanıtlayacak bir deliliniz varsa işlem görmeye hazırım.

Bu yalan işini iyi yapıyor gibisin, bakacağız  ???

#6 - 05.06.2022 16:24

Bu yalan işini iyi yapıyor gibisin, bakacağız  ???
Tamamdir cosmopolitan

#7 - 05.06.2022 18:47
Kanıt olarak gösterilen videoda şikayet edilen kişiyi ayırt edebileceğimiz hiç bir detay yok. Kanıtlar yetersiz durumda herhangi bir ceza verilmeyecek.