Konu: Maske_25761 Maske_25534  (Okunma sayısı 226 defa)

#0 - 05.06.2022 02:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25761 Maske_25534

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Booker Boyd @Quiwy Jaquet Gauthier @MarshallExe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 01:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabam ile seyahat ederken tanımadığım iki kişi bana ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.06.2022 02:15

Şahıslar aynı bölgede banada ateş açtı sebebi yokken

#2 - 05.06.2022 02:36
Aktif bir savaş içindeyiz çoğunuzu bölgenizde gezerken görüyorduk, savaşta olup olmadığınızı bilmemek sizin suçunuz. Diğer arkadaşta aktif çatışma ortamına denk geldiği için düştü. Savunmamız bu kadar.

#3 - 05.06.2022 13:43
Merhaba şahitliğimi onaylıyorum, daha önce böyle bir şikayet açmıştık aktif çatışma ortamında herkese sıkamazsınız Lowrider ekibi oradan geçtiğim için sıkmıştı 700 dk yediler.

#4 - 05.06.2022 13:55
Oradan geçmemiş, düşman olduğumuz adamın aracındaymış zaten.

#5 - 05.06.2022 14:13
Selamlar, zaten aktif rol yaptığın birlik ile IC savaşımız bulunuyor, sana ateş açmamız fazlasıyla normal. Savunma bu kadar, iyi günler.

#6 - 05.06.2022 14:18

Tiernan Becket karakterine sıkma amacın ne peki? Ya da bana? 

#7 - 05.06.2022 14:21

Tiernan Becket karakterine sıkma amacın ne peki? Ya da bana? 

Sana sıkanlar ben değilim. Videoyu dikkatli izle, araçta ben yokum, diğer arkadaşda yok.

#8 - 05.06.2022 14:23
Selamlar, zaten aktif rol yaptığın birlik ile IC savaşımız bulunuyor, sana ateş açmamız fazlasıyla normal. Savunma bu kadar, iyi günler.
Sonradan oluşan savaş için bu yorumu yapmak ne kadar doğru?

#9 - 05.06.2022 14:30
Sonradan oluşan savaş için bu yorumu yapmak ne kadar doğru?

Savaşa, Poschevo ile yapılan rolden sonra katılım sağladık, o gece katıldık ve size o gece sıktık. @Huan doğrulayacaktır.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 17:18 scienly the notorious »