Konu: Alfred Cotelli nospread, silent hile şikayeti @stepfatheryaveri  (Okunma sayısı 485 defa)

#0 - 05.06.2022 00:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske 22366 @stepfatheryaveri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Replika
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş iki saniyede 124 canı tekliyor. Ben Desert Eagle ile bir hit atıp, ikinciyi atamadan adam beni öldürüyor. Nospread veya silent olduğunu düşünüyorum. Arabaya gelen mermiler bile benim canımı götürüyor, teşekkürler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar bugün sabah yaptığımız savaştan sonra her türlü ihlali yapmaya başladı - düşmek, düşdükten sonra hemen kalkıp adam vurmak vs. - eğer bu tarz rolleri kaldıramayacaklarsa girmesinler lütfen. Teşekkürler.

#2 - 05.06.2022 15:31
Arkadaş savunma yapmayacak sanırım.

#3 - 05.06.2022 15:34
Eve yeni geçtim,

Yakın mesafe olan bir çatışma, elimdeki silah AK-47 sunucu içerisinde hasarı 18.0. Karşılıklı bir çatışmada yakın mesafede fazla sekme oranına sahip olmayan bir silah. Sıktığım mermiler doğrudan sana isabet etmiyor, arabana mermi isabet ediyor. Silent veya başka bir şey kullanıyor olsam doğrudan sana doğru isabet eder. Buraya kadar savunmamı yaptım, diğer önemli olay şu videoyu hızlandırmış olman. 1.25 hızına çıkartıp daha hızlı öldüğünü kanıtlamaya çalışmışsın üzgünüm, videonun saf hali bu değil. Bahsettiğin diğer konular hakkında kanıtın varsa şikayet açabilirsin. Üslubunu da yaşına veriyorum umarım hayatının geri kalanını daha sağlıklı geçirirsin.

Replika dostumun gönlü kırılmasın, eğer hile kullandığımı düşünüyorsa Yetkililer log-incelemesini yapabilirler.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 15:45 stepfatheryaveri »

#4 - 05.06.2022 15:52
Videonun saf hali bile buysa. Videoyu çeken kişide GameSpeed olduğu gerçeğine kavuşulur.

#5 - 05.06.2022 15:54
Yakın mesafe olan bir çatışma, elimdeki silah AK-47 sunucu içerisinde hasarı 18.0. Karşılıklı bir çatışmada yakın mesafede fazla sekme oranına sahip olmayan bir silah.

Silahının sekme oranı az olsa bile bir sekme oranı var. Bu da tüm mermilerin arabaya(?) sekmesine rağmen canımın gitmesini açıklamıyor. Videolu bir kanıt sunmanı tavsiye ederim.

Üslubunu da yaşına veriyorum umarım hayatının geri kalanını daha sağlıklı geçirirsin.
lol

#6 - 05.06.2022 16:10
Videonun saf hali bile buysa. Videoyu çeken kişide GameSpeed olduğu gerçeğine kavuşulur.
kendisinde bariz hile görülüyor, crosshair titreyerek hareket ediyor. "Smooth Aim" diyorlar sanırım, hile hakkında tek bildiğim şey x range yani crosshair'in tam ortası en yakın düşman hangisi ise ona kayıyor, bir nevi mermiye falso vermek gibi bir şey.

Aldığım iki hitte bunu gösteriyor, kişinin incelenmesi gerekli.

#7 - 05.06.2022 16:17
Benim hakkımda bir şikayetin varsa ayrı bir şikayet oluşturmalısın. Hile hakkında tek bildiğim diyen birisinin de daha önce Buffalo'da bulunurken hile ile video atması da garip. Her neyse, savunman bu kadar sanırım saldırıya geçtin.

#8 - 07.06.2022 00:12

#9 - 10.06.2022 17:08
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.