Konu: Keyshawn Thompson - NonRP  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 04.06.2022 10:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn Thompson @Richo0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın kendi videosundan gördüm, shotgun ile motor sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/s1nu8i

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.06.2022 12:37
Oluşum arkadaşlarının hepsi savaş rollerinde bisikletten shotgun çekerken bu kadar duyarlı bir insan değildin? Sunucunun yarısından fazlası tüm oluşumlar dahil, savaş rollerinde  motordan uzun namlulu ve ağır silah çekiyor. Kimsenin kimseye böyle bir şikayet açtığını ne gördüm ne duydum, savaş rollerinde yenilince bu kadar düşmemeni sana tavsiye ediyorum komik duruma düşüyorsun. Sonuçlanabilir.

3CQ

*
#2 - 04.06.2022 12:39
Oluşum arkadaşlarının hepsi savaş rollerinde bisikletten shotgun çekerken bu kadar duyarlı bir insan değildin? Sunucunun yarısından fazlası tüm oluşumlar dahil, savaş rollerinde  motordan uzun namlulu ve ağır silah çekiyor. Kimsenin kimseye böyle bir şikayet açtığını ne gördüm ne duydum, savaş rollerinde yenilince bu kadar düşmemeni sana tavsiye ediyorum komik duruma düşüyorsun. Sonuçlanabilir.
Savaşımızın olduğu zamanda böyle bir kural yoktu, hatırlatırım. Ekstra olarak yeni kurallarda bu mevcut, kurallardan sorumluyuz sonuçta, okusakta okumasakta.  O:-)

#3 - 04.06.2022 12:42
Savaşımızın olduğu zamanda böyle bir kural yoktu, hatırlatırım. Ekstra olarak yeni kurallarda bu mevcut, kurallardan sorumluyuz sonuçta, okusakta okumasakta.  O:-)
Güncelleme kurallarını okumadım, böyle bir kuraldan haberim yok. Admin inisiyatifine bırakıyorum, sonuçlanabilir.

3CQ

*
#4 - 04.06.2022 12:44
Alıntı
Bu oyun kuralları zaman zaman yönetim ekibi tarafından güncellenebilir veya değiştirilebilir, bu durumların takibinden oyuncunun kendisi sorumludur.
Dixsept'in yazısı.

#5 - 04.06.2022 15:39
Bizim ile alıp veremediğiniz sorunlarınız mı var? Madem ki bu kadar toxiclik seviyorsunuz, IC rollerimizde hesaplaşalım. Doğru, siz o rollerden bile kaçıyorsunuz
Arkadaşımın başka bir şikayet için attığı videoyu alıp onun hakkında şikayet açmak ayrı bir komik   :D
Pes doğrusu, kardeşim. Bravo, baya başarılısınız  :D Sizin ile bir sorunumuz bile yok, IC- OOC sadece toxiclik yapmaktan başka bir iş yaptığınız yok. Sadece şikayet açıp birliği kapatmaya çalıştığınıza adım gibi eminim ama böyle bir şey mümkün olmayacak, boşuna uğraşıyorsun.

#6 - 04.06.2022 15:57

3CQ

*
#7 - 04.06.2022 17:38
Bizim ile alıp veremediğiniz sorunlarınız mı var? Madem ki bu kadar toxiclik seviyorsunuz, IC rollerimizde hesaplaşalım. Doğru, siz o rollerden bile kaçıyorsunuz
Arkadaşımın başka bir şikayet için attığı videoyu alıp onun hakkında şikayet açmak ayrı bir komik   :D
Pes doğrusu, kardeşim. Bravo, baya başarılısınız  :D Sizin ile bir sorunumuz bile yok, IC- OOC sadece toxiclik yapmaktan başka bir iş yaptığınız yok. Sadece şikayet açıp birliği kapatmaya çalıştığınıza adım gibi eminim ama böyle bir şey mümkün olmayacak, boşuna uğraşıyorsun.
Şikayet ile ilgin var mı? Gereksiz yorum atmayın lütfen.

#8 - 04.06.2022 23:24
Pompalı, Ak-47 gibi ağır silahlar ile motora binemezsiniz maalesef. Oyun Kurallarının takibi kendi sorumluluğunuza kalan bir durum. Karakter ceza alacak.