Konu: [04.06.2022]BMX Bunny/Bug Abuse-NonRP  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 04.06.2022 10:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie Zane @pamukdede61  - Maske31609

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse-NonRP;
Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.
Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.
BMX Bunny
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetlerde gezinirken arkadaşın savunma videosunu izlerken gördüm, maskeli arkadaş shotgun ile motora biniyor ve silahı eline alıp binerek silahını gizliyor. Jamie Zane ise, BMX Bunny yaparak durak üstüne çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/7o3mgm

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını talep ediyorum.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 04.06.2022 10:34
Orjinal savunma videosu;

#2 - 04.06.2022 14:09
Videoda görüldüğü gibi herhangi bir ihlal yapmıyorum bir kere zıplayıp yukarı çıkıyorum, rol içindede değilm ayriyetten hoodum içinde kendi halimde takılıyorum. Beni şikayet etmenin sebebini anlayamadım, toksikliğe gerek yok.

#3 - 04.06.2022 17:02
Bisiklet ile kaç defa zıplandığının bir önemi bulunmuyor, bir kez zıplansa da on kez zıplansa da bu durum ihlale giriyor. Karakter Bmx Bunny kapsamında ceza alacak.