Konu: Dm.  (Okunma sayısı 360 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.06.2022 13:02
Aynı olayı @pyrexwhippin @doganay0781 @StanceTheBoss arkadaşlara ve bana karşı yaptılar. Shotgun alıp DM atmak için sunucuya girdikleri bariz belli. Üstüne üstlük kişide nospread ve aimbot olmasından şüpheleniyoruz. Bir pompalıyla bütün herkese 46 vurmasının imkanı yok, öyle bir şans oranı mümkün değil. Kafaya 46 vurduğuna aşağıdaki görüntülerden bakabilirsiniz.

Herhangi bir oluşuma dahil olmadan illegal rol yapıp pompalıyla şehirde maganda gibi dolaşmanız da cabası.

Alıntı
Herkese de 46 vuruyorsun maşallah.
Arkadaş aynı şekilde bana da 46 hit atıp durdu, spread ve aimbot kullanıyor belli ki. Zaten ıq düşüklüğünden banlanması gereken bir şahıs.

#11 - 03.06.2022 14:32
Aynı olayın Brawl'ını Ganton'da hood'da kendileri de bana yaptılar, resmen sıkmak için herif arıyorlar.

#12 - 03.06.2022 17:23
Olayla alakası olmayanlar daha fazla ileti atmasın ıc yi ooc ye bağlayıp düşük ıq diyorsunuz toxic insanlarsınız

Basit bir olayda direk ıc de küfür ediyorsunuz sonra silah gösteriyorsunuz ondan sonra da sizi vurunca gelip buraya hile, aimbot, spred diye iftira atıp laf yapıyorsunuz daha fazla buraya ileti atmayın Admin kararını bekleyebiliriz.

(( Eğer ki elinde yeterli kanıtlar ile hile olduğumu düşünen varsa şikayet açabilir burada laf yapmanızı gerek yok ::)))
« Son Düzenleme: 03.06.2022 18:40 monst3r »

#13 - 03.06.2022 17:34
Aynı olayın Brawl'ını Ganton'da hood'da kendileri de bana yaptılar, resmen sıkmak için herif arıyorlar.

Yeterli kanıtın Varsa şikayet açabilirsin burada laf yapmana gerek yok

#14 - 03.06.2022 19:25
Aynı olayı @pyrexwhippin @doganay0781 @StanceTheBoss arkadaşlara ve bana karşı yaptılar. Shotgun alıp DM atmak için sunucuya girdikleri bariz belli. Üstüne üstlük kişide nospread ve aimbot olmasından şüpheleniyoruz. Bir pompalıyla bütün herkese 46 vurmasının imkanı yok, öyle bir şans oranı mümkün değil. Kafaya 46 vurduğuna aşağıdaki görüntülerden bakabilirsiniz.

Herhangi bir oluşuma dahil olmadan illegal rol yapıp pompalıyla şehirde maganda gibi dolaşmanız da cabası.

Alıntı
Herkese de 46 vuruyorsun maşallah.
Arkadaş aynı şekilde bana da 46 hit atıp durdu, spread ve aimbot kullanıyor belli ki. Zaten ıq düşüklüğünden banlanması gereken bir şahıs.

Yeterli kanıtın varsa şikayet açabilirsin, lafla olmuyor o işler.

#15 - 04.06.2022 00:27
Şikayet incelendi,

Merhabalar. Sivil birinin kendi bölgesinde bulunan bir oyuncuya bu şekilde ateş açması doğru değil. Derek karakteri Fear Rp kapsamında ceza alıyorken alakasız ileti gönderip şikayeti amacının dışına çıkaranlar da ayrıca uyarı puanı alacaklar.