Konu: Dm.  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2022 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_37163

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/06/2022, 00.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dm, hood baskın ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk atıyordum oyuna döndüğümde yaralıydım, üstelik onaylı hooda gelip tek kişi sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.06.2022 00:39

sıkan kişinin forum hesabı, sivilken illegal rol yapıyor.

#2 - 03.06.2022 00:40

#3 - 03.06.2022 00:53
arkadaşlar aynı olayı bize yaptı hooda gelip durduk yere dm attılar, ıq düşük insanları bu sunucudan uzaklaştırılması lazım.

#4 - 03.06.2022 01:40

Çatışmaya girdiğim için birlikten ıc olarak ayrıldım ve il-legalliğime devam ettim, düşman olduğumuzun ssi ise atıyorum hemen, arkadaşıma silah sıkıyorsunuz ve sonrasında gelip bana ıc de olayı anlatıyor bende gelip sana sıkıyorum.

#5 - 03.06.2022 01:41

Çatışmaya girdiğim için birlikten ıc olarak ayrıldım ve il-legalliğime devam ettim, düşman olduğumuzun ssi ise atıyorum hemen, arkadaşıma silah sıkıyorsunuz ve sonrasında gelip bana ıc de olayı anlatıyor bende gelip sana sıkıyorum.
fazla ileti gelmesin, admin kararı.

#6 - 03.06.2022 01:41
arkadaşlar aynı olayı bize yaptı hooda gelip durduk yere dm attılar, ıq düşük insanları bu sunucudan uzaklaştırılması lazım.

Düşütükten sonra buraya gelip toxicleşmene gerek yok, düşünce de q atmandan dolayı ayrıca şikayet açılacak.

#7 - 03.06.2022 02:10
Aynı olayı @pyrexwhippin @doganay0781 @StanceTheBoss arkadaşlara ve bana karşı yaptılar. Shotgun alıp DM atmak için sunucuya girdikleri bariz belli. Üstüne üstlük kişide nospread ve aimbot olmasından şüpheleniyoruz. Bir pompalıyla bütün herkese 46 vurmasının imkanı yok, öyle bir şans oranı mümkün değil. Kafaya 46 vurduğuna aşağıdaki görüntülerden bakabilirsiniz.

Herhangi bir oluşuma dahil olmadan illegal rol yapıp pompalıyla şehirde maganda gibi dolaşmanız da cabası.

Alıntı
Herkese de 46 vuruyorsun maşallah.
« Son Düzenleme: 03.06.2022 02:13 patroninho »

#8 - 03.06.2022 11:04
Aynı olayı @pyrexwhippin @doganay0781 @StanceTheBoss arkadaşlara ve bana karşı yaptılar. Shotgun alıp DM atmak için sunucuya girdikleri bariz belli. Üstüne üstlük kişide nospread ve aimbot olmasından şüpheleniyoruz. Bir pompalıyla bütün herkese 46 vurmasının imkanı yok, öyle bir şans oranı mümkün değil. Kafaya 46 vurduğuna aşağıdaki görüntülerden bakabilirsiniz.

Herhangi bir oluşuma dahil olmadan illegal rol yapıp pompalıyla şehirde maganda gibi dolaşmanız da cabası.

Alıntı
Herkese de 46 vuruyorsun maşallah.

Hemen dibindeyken saçmaların hepsi sana gider ve 46 vururum dibinden sıktığım için shotgun'un hasarı daha yüksek.
Son zamanlarda birliği savaşa sokmamdan ötürü birlikten ayrılmaya karar verdim ve birlik içerisindeyken uyuşturucu sevkiyatı tarzı büyük il-legal rollere giriştiğim için birlikten ayrıldığım adna anında legale dönmem normal bir şey olamazdı dolayısıyla bende il-legal rol yapmaya devam ettim.
« Son Düzenleme: 03.06.2022 12:41 monst3r »

#9 - 03.06.2022 12:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_37163

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/06/2022, 00.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dm, hood baskın ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk atıyordum oyuna döndüğümde yaralıydım, üstelik onaylı hooda gelip tek kişi sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Sana ateş açan sadece benim fakat hood içerisinde 6-7 silahlı kişiyiz ve bana emotelere bakarsan Henry karakteri işaret veriyor bende bunun üstüne sana sıkıyorum.