Konu: Yüce Türk Ülküsü ve Afgan-Suri-Paki sığınmacıları,  (Okunma sayısı 3451 defa)

#40 - 20.07.2022 23:03
Irkçılık ırkçılıktır, siyah saçınız kahverengi gözünüz ile bir Afgan'dan çok farklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Almanya'da da sizin Afganlara yaptığınız muameleyi Türkler görüyor. Eğer Avrupa'ya gittiğinizde sırf dış görünüşünüzden dolayı potansiyel tecavüzcü, gaspçı, hırsız olarak görülmek istemiyorsanız aynı ırkçılığı kendi ülkenizde yapmayın. Geçmiş yıllarda Almanya'ya göç eden Türklerin yaptığı toplu tecavüzlerden dolayı nasıl "Türk milleti tecavüzcü bir millettir." denmesini istemiyorsak, aynısını kendiniz yapmayın. Hayatında silah görmemiş insanlar, neden ülkelerine dönüp savaşmıyorlar diyordu, buranın kültürüne adapte olmuş göçmenlerin, Türkiye'nin bir parçası olması bize bir şey kaybettirmez, aksine bize kültürel zenginlik katar.

Aynı fikirleri tekrarlamak bir anlam ifade etmiyor "Hepsi ülkesine dönsün" "Tüm araplardan nefret ediyorum" demek kolay, olaya doğru bakmaya çalışın.
eğer ar*p değilsen böyle bi açıklama yapmaya hakkın yok ya malum partilisin yada ar*psın

akpli de değilim arap da değilim, yugoslav göçmeniyim, senin ülkende 1.85 boylu adama uzun adam diyorlar, benim ülkemde ortalama erkek boyu 1.85. ailemde akpli biri yok, muhtemelen baban hataylı annen samsunlu, akp'ye oy atıyorlar  ::) yarı arap falansın, 1.75 boy siyah saç siyah göz ile araptan farkın yok, ama yine de ırkçılık yapmayı deniyorsun

suriyeliler-afganlara ırkçılık yapmak kolay, hadi gel bana ırkçılık yap haha
sende göçmenmişsin sende en kısa zamanda ülkene dönüyorsun, 1837'den beri karabüklüyüm(sistemin gösterdiği kadar) merak etmez haha bknz
Spoiler: GösterGizle

Balkan göçmenleri, tüm karabüklüler ülkeyi terk ediyor dese tüm karabüklüler seve seve ülkeyi terk eder, kimin ülkesinden kimi kovuyorsun ahahahaha
amma uzattın, sen dönsene ülkene  yugoslav siyaseti hakkında falan konuş  :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 21.07.2022 00:33
Irkçılık ırkçılıktır, siyah saçınız kahverengi gözünüz ile bir Afgan'dan çok farklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Almanya'da da sizin Afganlara yaptığınız muameleyi Türkler görüyor. Eğer Avrupa'ya gittiğinizde sırf dış görünüşünüzden dolayı potansiyel tecavüzcü, gaspçı, hırsız olarak görülmek istemiyorsanız aynı ırkçılığı kendi ülkenizde yapmayın. Geçmiş yıllarda Almanya'ya göç eden Türklerin yaptığı toplu tecavüzlerden dolayı nasıl "Türk milleti tecavüzcü bir millettir." denmesini istemiyorsak, aynısını kendiniz yapmayın. Hayatında silah görmemiş insanlar, neden ülkelerine dönüp savaşmıyorlar diyordu, buranın kültürüne adapte olmuş göçmenlerin, Türkiye'nin bir parçası olması bize bir şey kaybettirmez, aksine bize kültürel zenginlik katar.

Aynı fikirleri tekrarlamak bir anlam ifade etmiyor "Hepsi ülkesine dönsün" "Tüm araplardan nefret ediyorum" demek kolay, olaya doğru bakmaya çalışın.
Bizim olayımız onların ırkıyla alakalı falan değil. Ülkemize kontrolsüz, düzensiz ve abartı derecede sokulması. İçlerinde terörist, ajan ya da uyuşturucu kaçakçısı bile var. Bunlara rağmen, hiçbir şey olmamış gibi şehirlerimizde Türk bayrağını indirip kendi bayraklarını dalgalandırıyorlar. Sadece bu da değil, Türkiye'nin güneydoğusu ve doğusunda bulunan birçok ilimiz artık onlara teslim. Kimse bunu fark etmese bile o bölgelerde Türkler, özellikle Türk kadınları tehlike altında yaşıyor. Kadınlarımıza tecavüz edip, diğer vatandaşlarımızı gasp edip döverek bölgeleri Türklerden temizliyorlar. Konunun yakın takipçisi değilsin ya da konuyu bilmiyorsun, anlayışla karşılarım fakat bilmediğin halde yorum yapman mantıksız geldi bana.

Türkiye'nin hazinesinden çalınan ve çalınmaya devam edilen, çalınan paraların da Somali'ye destek ayağı ile alttan alttan transferinin yapıldığı 400 milyar dolardan ziyade ülkede bunun gibi ciddi sorunlar da var işte. Biz tüm bunlara rağmen fazladan 30 milyon mülteciye gıda rezervimizi harcıyoruz. Yani misal 10 kişilik bir aileye yetecek yemeğin 20 kişiye sunulması gibi. Misafir desen, misafirliğin haddini iyice aşıyorlar...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 21.07.2022 03:25
2022 yılında ırkçılık yapan adam Yugoslavya'nın dağıldığını da bilmiyordur, şaşırmadım. Bu kafayla devam edin  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 21.07.2022 12:22
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 21.07.2022 13:32
@whippedcream ne konuşuyon kuzen sen senin ülkende 185 boyun normal boy olmasının konuyla ne alakası var? Kimse Almanya'daki yaşanan olaylardan dolayı zaten Türkler hakkında tecavüzcü milleti gibisinden bir şey demiyordu, aksine oradaki türklerin işlediği suçların birçoğu suçu engellemek için olan suçlardı, açıp okuyabilirsin. Bizim burada yaptığımız ırkçılık ya da tüm milleti suçlamak değil, dönüp kendi ülkelerinde savaşıp savaşmamaları da değil. Bizim sorunumuz; hepsinin elini kolunu sallayarak sınırdan girmesi, ne bir soruşturma, ne bir belge, hiçbir şey yok. Tamamen hayalet modunda ülkede gezip suç işleyebilen on milyondan fazla mülteci var.

Yani bu senin yazları dönüp tatil yaptığın yazlık beldesinin nüfusundan çok fazla; o yüzden, burada yaşamadan, bu sorunları görmeden ve sokakta dolaşan mülteci çetelerini görmeden noname bir hesapla burada laf salatası yapmanın anlamı yok. Bir gün tatile geldiğin beldede bir suriyeli ne bakıyon davasına bacağına bıçağı takarsa atacağın iletilerin tam olarak 180 derece değişeceğini düşünüyorum.  :D
kolay gelsin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 21.07.2022 21:04
"Kimse Almanya'daki yaşanan olaylardan dolayı zaten Türkler hakkında tecavüzcü milleti gibisinden bir şey demiyordu, aksine oradaki türklerin işlediği suçların birçoğu suçu engellemek için olan suçlardı, açıp okuyabilirsin"

Hayatında Almanya'nın yanından bile geçmediysen fazla konuşma bilmediğin konular hakkında.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 21.07.2022 22:20
@whippedcream konunun Almanya'nın yanından geçip geçmemem ile ne alakası var çözebilmiş değilim kuzen. Yakınından da geçmedim direkt olarak Almanya'ya da gitmedim. Açıp okudum, açıp izledim. Bu tarz şeylere meraklı birisiyim ve inan bana 1915 olaylarında yaşanan şeyler kadar hiçbir olay Türk Milleti'ni Avrupa ve yabancı basınına kötü göstermedi. Şimdi kafanı sanal ortamda hava yaptığın bilgisayarından kaldırıp tatil beldendeki yazlığından çıkarırsan, o zamanlarda yaşanan ve Ermeni Milleti'ne yapılan zulüm(?) tarzında şeylerin aynı şekilde suriyelilere de yapıldığını göreceksin. Tepemize binenlerin tepemizden inmesi için çaba gösteriyoruz ve kendimizce karşı koymaya çalışıyoruz. Orada durup sadece buradaki gariban insanların annelerinin ve babalarını nereli olduğu hakkında tahmin yürütüp, boş boş laf yapabileceğin, isminin cisminin belli olmadığı sanal ortamlarda takılmak yerine açıp gazeteleri okuyabilirsin, bu sana Kahramanmaraş'ta kamplardan kaçan suriyelilerin Türk Milleti tarafından tekrar kamplara toplanmasının Avrupa ve yabancı basınında ne derecede çarpıtılarak yazıldığını gösterir, tıpkı 1915 olaylarındaki gibi.

Ayrıca hayır, bizim Afganlara yaptığımız muamaleyi Türkler Almanya'da görmüyor. Almanya'ya gitmesem bile bunu biliyorum. Çünkü Almanya'ya giren Türk insanlarının bir vizeye sahip olması gerekiyor. İsimleri ve cisimleri belli oluyor, senin aksine.
« Son Düzenleme: 21.07.2022 22:22 volooloo »
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, Conejo, Stormcloak the Madman, mandalinaeae, drysift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 21.07.2022 22:37
Yarın bir gün sapık afgan kaçkınları karınıza kızınıza tecavüz edip bunu kendilerine hak gördükleri için yaptıklarını söylediğinde de onları savunmamanız dileğiyle (Sahi siz SJW olduğunuz için bunu kültürel zenginlik olarak yorumlarsınız.) Bu insanların entegre edilebileceğini söyleyen her siyasi yalancıdır. Tecavüz ve tacizin normal olduğu diyarlardan gelen adamları okullara doldurup "ama bu çok yanlış tamam mı entegre olun bakalım!" deyince bunu kabul edeceklerini mi sanıyorsunuz cidden? Eğer sanıyorsanız benim gözümde aklı yıkanmış SJW denen zımbırtıdan başka bir şey değilsiniz.
« Son Düzenleme: 21.07.2022 22:46 leftyguns »
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Stormcloak the Madman, Conejo, volooloo, shotofwhiskey, drysift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 21.07.2022 22:39
 ar*pları neden seveyim neden sayayım neden savunayım? dünyaya pislikten başka ne katkıları olmuş. afganından, surisinden, pakisinden gayette farklıyız. Türk ne demek bilmiyorsun galiba. ar*pları herhangi bir şekilde seven veya ufacıkta savunan bir kişiliği Türk kimliğini benimsememiş sayarım.
« Son Düzenleme: 21.07.2022 23:57 Conejo »
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Stormcloak the Madman, leftyguns, volooloo, mobster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 21.07.2022 22:41

ar*p
« Son Düzenleme: 22.07.2022 00:24 Stormcloak the Madman »
100
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
leftyguns, volooloo, Conejo, ulujohan, mobster, drysift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok