Konu: Yüce Türk Ülküsü ve Afgan-Suri-Paki sığınmacıları,  (Okunma sayısı 4370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.07.2022 03:32
@Thorin dediğin gibi tecavüz kültürleri fazlasıyla yaygın. Bu insanların ne eğitimi var, ne de bir kaliteli yaşamı. Arap geleneğinde, Fars, Pakistan geleneklerinde fazla çocuk yapmak aşırı derecede yaygın. Bunun sebeplerinden birisi ise ailesinin kalabalık olma isteğidir. Günlerdir haberlere bakmaktan tiksiniyorum artık, birisi polisi darp eder, öteki çocuktan 20 tl ister ve kabul edilmeyince yüzüne kezzap atar, bazıları kadın-çocuk taciz eder veya tecavüz girişiminde bulunur... Bunları yapan MALUM KİŞİNİN "DİN KARDEŞİ" insanlar. bana göre insan bile değil bu çöl maymunları. Kimse burada hümanist ayakları çekmesin bize. IRKÇI DEĞİLİZ FAKAT ENAYİDE DEĞİLİZ" Bu insanlar belirli bir şekilde aynı mahallelere yerleştiriliyorlar. Örnek vermek gerekirse Samsun/Gazi Caddesi'nin alt mahallesi Suriyelilerden oluşuyor. Bırakın oluşturmayı bir tane Türk dükkanı bile bulamazsınız. Rent A Car, restaurant, lokanta, berber ve sayamadığım nice işletmeler. Bir şeyi farkettiniz mi? İtalyan-Amerikan veya farklı bir etnik rol yapıp birlik oluşturduğunuzda aynı işlemi sizde yapıyor, oraya zamanla hangi uyruğa mensupsanız halk dilinde örnek vermek gerekirse "Hint mahallesi, Çin mahallesi vb" isimler takılıyor. Samsun'da aynı durum mevcut. Arap mahallesi olarak geçiyor ve bu insanlar kasıtlı olarak aynı bölgelere yerleştiriliyor. Ne tesadüfse bahsettiğim bölgede "Samsun Valiliği - İl Göç İdaresi" isimli bir kurum bulunuyor. Bu kurumun önünden her geçmemde en az 30 kişi sıra bekliyor. 1 ay içerisinde her gün ortalama 40 kişi beklese bu sayı 1200 yapıyor. Karar ve düşünce size kalmış.

Pakistan, Afganistan, Suriye, Irak... Bu insanlar savaşın içerisinde yetişmiş, silah kullanmasını bilen, sıcak iklime alışık oldukları için hızlı üreyen insanlar. Bu kadar enayi olmayın millet, gittiğim spor salonunda bile 10 kişiden 6'sı mülteci. Hepsi iri-yarı herifler. Ben önümüzde ki 10-20 senenin sırf bu sorun yüzünden garantisini veremiyorum. Aklınız varsa kendinizi savunmayı öğrenin. Ben Muai Thai ile uğraşıyorum, öğreneceğimi öğrendim. Şimdi ise vücut geliştiriyorum, aynı şeyleri sizde yapın. Sadece bunları yapmayın, bunları yaparken tarihinizi, Atatürk'ün düşüncelerini, görüşlerini, vatan sevgisini benimseyin. Ne Osmanlıyı, ne Safeviyi, ne Timur'u ne de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  ayrı tutun, bu saydığım önemli şahhıslar bizim Atamız, bizim ecdadımızdır. Ata ayrımı yapmamaya özen gösterin. Esenlikler dilerim.

Düşünceme gelicek olursak; Hepsini mancınıkla göndereceğiz.

« Son Düzenleme: 17.07.2022 03:39 AlperenSemiz »
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
xanpvs, Thorin, drysift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 17.07.2022 03:39
din kardesimiz dostlar, lütfen bu konuyu kapatır mısınız?  :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 17.07.2022 03:41
@Thorin dediğin gibi tecavüz kültürleri fazlasıyla yaygın. Bu insanların ne eğitimi var, ne de bir kaliteli yaşamı. Arap geleneğinde, Fars, Pakistan geleneklerinde fazla çocuk yapmak aşırı derecede yaygın. Bunun sebeplerinden birisi ise ailesinin kalabalık olma isteğidir. Günlerdir haberlere bakmaktan tiksiniyorum artık, birisi polisi darp eder, öteki çocuktan 20 tl ister ve kabul edilmeyince yüzüne kezzap atar, bazıları kadın-çocuk taciz eder veya tecavüz girişiminde bulunur... Bunları yapan MALUM KİŞİNİN "DİN KARDEŞİ" insanlar. bana göre insan bile değil bu çöl maymunları. Kimse burada hümanist ayakları çekmesin bize. IRKÇI DEĞİLİZ FAKAT ENAYİDE DEĞİLİZ" Bu insanlar belirli bir şekilde aynı mahallelere yerleştiriliyorlar. Örnek vermek gerekirse Samsun/Gazi Caddesi'nin alt mahallesi Suriyelilerden oluşuyor. Bırakın oluşturmayı bir tane Türk dükkanı bile bulamazsınız. Rent A Car, restaurant, lokanta, berber ve sayamadığım nice işletmeler. Bir şeyi farkettiniz mi? İtalyan-Amerikan veya farklı bir etnik rol yapıp birlik oluşturduğunuzda aynı işlemi sizde yapıyor, oraya zamanla hangi uyruğa mensupsanız halk dilinde örnek vermek gerekirse "Hint mahallesi, Çin mahallesi vb" isimler takılıyor. Samsun'da aynı durum mevcut. Arap mahallesi olarak geçiyor ve bu insanlar kasıtlı olarak aynı bölgelere yerleştiriliyor. Ne tesadüfse bahsettiğim bölgede "Samsun Valiliği - İl Göç İdaresi" isimli bir kurum bulunuyor. Bu kurumun önünden her geçmemde en az 30 kişi sıra bekliyor. 1 ay içerisinde her gün ortalama 40 kişi beklese bu sayı 1200 yapıyor. Karar ve düşünce size kalmış.

Pakistan, Afganistan, Suriye, Irak... Bu insanlar savaşın içerisinde yetişmiş, silah kullanmasını bilen, sıcak iklime alışık oldukları için hızlı üreyen insanlar. Bu kadar enayi olmayın millet, gittiğim spor salonunda bile 10 kişiden 6'sı mülteci. Hepsi iri-yarı herifler. Ben önümüzde ki 10-20 senenin sırf bu sorun yüzünden garantisini veremiyorum. Aklınız varsa kendinizi savunmayı öğrenin. Ben Muai Thai ile uğraşıyorum, öğreneceğimi öğrendim. Şimdi ise vücut geliştiriyorum, aynı şeyleri sizde yapın. Sadece bunları yapmayın, bunları yaparken tarihinizi, Atatürk'ün düşüncelerini, görüşlerini, vatan sevgisini benimseyin. Ne Osmanlıyı, ne Safeviyi, ne Timur'u ne de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  ayrı tutun, bu saydığım önemli şahıslar bizim Atamız, bizim ecdadımızdır. Ata ayrımı yapmamaya özen gösterin. Esenlikler dilerim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 17.07.2022 15:41

Pakistan, Afganistan, Suriye, Irak... Bu insanlar savaşın içerisinde yetişmiş, silah kullanmasını bilen, sıcak iklime alışık oldukları için hızlı üreyen insanlar. Bu kadar enayi olmayın millet, gittiğim spor salonunda bile 10 kişiden 6'sı mülteci. Hepsi iri-yarı herifler. Ben önümüzde ki 10-20 senenin sırf bu sorun yüzünden garantisini veremiyorum. Aklınız varsa kendinizi savunmayı öğrenin. Ben Muai Thai ile uğraşıyorum, öğreneceğimi öğrendim. Şimdi ise vücut geliştiriyorum, aynı şeyleri sizde yapın. Sadece bunları yapmayın, bunları yaparken tarihinizi, Atatürk'ün düşüncelerini, görüşlerini, vatan sevgisini benimseyin. Ne Osmanlıyı, ne Safeviyi, ne Timur'u ne de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  ayrı tutun, bu saydığım önemli şahhıslar bizim Atamız, bizim ecdadımızdır. Ata ayrımı yapmamaya özen gösterin. Esenlikler dilerim.

makul bir teklif
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 17.07.2022 22:56
Türkiye'ye tahmini toplam 30 milyon sığınmacının neden getirildiğini, bu arkadaşların neden vatandaşlık alıp birçok kanundan muaf tutulduğunu ifşalarıyla beraber aşağıdaki konuda açıkladık. Başıma büyük bela alsam da bu konu hakkında bizim iddialarımızı aşağıdaki konudan inceleyebilirsiniz;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133715.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 17.07.2022 23:51
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 18.07.2022 13:49
İşyeri açma, yabancı tabela, onlara özgü mahalleler gibi durumlar bizim kültürümüzü de yozlaştıracak olan şeyler. Aynı zamanda arap ülkelerindeki yaşantı herkesin bahsettiği gibi bizden çok uzak,pis, ahlaksız. En yakın zamanda hepsi sınır dışı edilmeli.  Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Nasıl ki, Türkler ülkelerindeki problemlerde yollara düşüp bu şekilde göçmüyorsa, onlarda göçmeyip, mücadele etmeli. Adaletin birincil dereceden sağlayıcısı olan hakimlerin yanlış kararlar almalarını engelleyemedikten sonra adalet bakanlığında yeni bakan ataması yapmak da anlamsız bana kalırsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 18.07.2022 14:51

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
oflu, drysift,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 19.07.2022 15:56
cahiller, bilgisizler, kirliler. İki defa Arabistan'a gitme fırsatım oldu, oradan her gelişimde aynı şeyi söyledim. Kirliler ve bilgisizler. Araplar benim için sadece orada olmadı, ortaokulumda da hem Suriyeli bir öğretmen hem de bir öğrenci vardı. İkisi de aynı şeyi söylüyordu. Savaş bitse bile gitmeyeceğiz, burası çok güzel" Abim 2019 yılında Suriye'de görev alıyordu. Orada parmağını bıraktı, çelik gibi olan abim desteksiz ayağa kalkamıyordu. Ama o da aynı şeyleri söylüyordu, oraya insan gönderemeyiz orası çok farklı, buradaki insanların gitmemesini anlıyorum. O öyle söyleyince benim de fikirlerim daha bir hümanist olmuştu ama iyileştiği gibi tekrar oraya gitti. Orada ikmalsiz kaldı, orada emrindeki adamlar intihar etmesin diye uğraştı, orada aynı yatağı paylaştığı arkadaşlarının şehadetini gördü. Birkaç hafta önce geri döndü, iznini kullandı. Bize hikayelerini anlattı. Ama bu seferki konuşmalarında farklıydı, oraya asker gitmemeli onları oraya göndermemiz gerekiyor diyordu. Orada Türk askerleri şehit olurken, her gün canla başla uğraşırken burada gördüğü Suriyeliler sinirini zıplattı. Benim de sinirlerimi zıplatıyor, orada Türk evlatları şehit olurken burada bu çöl bedevileri hem insanların rahatlarını kaçırıyor hem de bunu yaparken insanların gözüne sokuyorlar, çekinmiyorlar. Mülteci sorunu, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir numaralı sorunudur. Hepsini göndereceğiz.

dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok