@Thorin dediğin gibi tecavüz kültürleri fazlasıyla yaygın. Bu insanların ne eğitimi var, ne de bir kaliteli yaşamı. Arap geleneğinde, Fars, Pakistan geleneklerinde fazla çocuk yapmak aşırı derecede yaygın. Bunun sebeplerinden birisi ise ailesinin kalabalık olma isteğidir. Günlerdir haberlere bakmaktan tiksiniyorum artık, birisi polisi darp eder, öteki çocuktan 20 tl ister ve kabul edilmeyince yüzüne kezzap atar, bazıları kadın-çocuk taciz eder veya tecavüz girişiminde bulunur... Bunları yapan
MALUM KİŞİNİN "DİN KARDEŞİ" insanlar. bana göre insan bile değil bu çöl maymunları. Kimse burada hümanist ayakları çekmesin bize.
IRKÇI DEĞİLİZ FAKAT ENAYİDE DEĞİLİZ" Bu insanlar belirli bir şekilde aynı mahallelere yerleştiriliyorlar. Örnek vermek gerekirse Samsun/Gazi Caddesi'nin alt mahallesi Suriyelilerden oluşuyor. Bırakın oluşturmayı bir tane Türk dükkanı bile bulamazsınız. Rent A Car, restaurant, lokanta, berber ve sayamadığım nice işletmeler. Bir şeyi farkettiniz mi? İtalyan-Amerikan veya farklı bir etnik rol yapıp birlik oluşturduğunuzda aynı işlemi sizde yapıyor, oraya zamanla hangi uyruğa mensupsanız halk dilinde örnek vermek gerekirse "Hint mahallesi, Çin mahallesi vb" isimler takılıyor. Samsun'da aynı durum mevcut. Arap mahallesi olarak geçiyor ve bu insanlar kasıtlı olarak aynı bölgelere yerleştiriliyor. Ne tesadüfse bahsettiğim bölgede "Samsun Valiliği - İl Göç İdaresi" isimli bir kurum bulunuyor. Bu kurumun önünden her geçmemde en az 30 kişi sıra bekliyor. 1 ay içerisinde her gün ortalama 40 kişi beklese bu sayı 1200 yapıyor. Karar ve düşünce size kalmış.
Pakistan, Afganistan, Suriye, Irak... Bu insanlar savaşın içerisinde yetişmiş, silah kullanmasını bilen, sıcak iklime alışık oldukları için hızlı üreyen insanlar. Bu kadar enayi olmayın millet, gittiğim spor salonunda bile 10 kişiden 6'sı mülteci. Hepsi iri-yarı herifler. Ben önümüzde ki 10-20 senenin sırf bu sorun yüzünden garantisini veremiyorum. Aklınız varsa kendinizi savunmayı öğrenin. Ben Muai Thai ile uğraşıyorum, öğreneceğimi öğrendim. Şimdi ise vücut geliştiriyorum, aynı şeyleri sizde yapın. Sadece bunları yapmayın, bunları yaparken tarihinizi, Atatürk'ün düşüncelerini, görüşlerini, vatan sevgisini benimseyin. Ne Osmanlıyı, ne Safeviyi, ne Timur'u ne de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ayrı tutun, bu saydığım önemli şahhıslar bizim Atamız, bizim ecdadımızdır. Ata ayrımı yapmamaya özen gösterin. Esenlikler dilerim.
Düşünceme gelicek olursak; Hepsini mancınıkla göndereceğiz.