Konu: [02.06.2022 Zalolia_Grhand] Deathmatching-Retarted RP  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 02.06.2022 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zalolia_Grhand @GENERAL_1631

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.06.2022 01:50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi oluşumumun hood bölgesinde AFK iken belirtilen şahıs araç ile beni ezip ayriyetten aracı üzerimde bırakmış ve beni yaralıya düşürmüş, aşağıda hasarlarımı ve chatlogu bırakıyorum, herhangi bir emote ya da rol yapılmamış. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/jy71hkb https://www.hizliresim.com/tt1c7o7

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.06.2022 18:54
Savunmanızı gün içerisinde gerçekleştirin. @GENERAL_1631

#2 - 03.06.2022 04:23
Şikayetcı şahsın karakterı yol ortasında oldugu ıcın kazara ezılmıstır ve arac hıcbır sekılde sahsın ustunde bulunmamıstır kanıtınız varsa buyrun gereklı ceza uygulanır ama haksız yere rp dısı yapmıs oldugum bır sey degıldır daha onceden sahsıma garezı olan bırkac gurup benı pm den rahatsız edıp benı sıkayet edıceklerını soyleyıp tehtıt eden sahıslar arasında oldugunu dusunuoyrum.

#3 - 04.06.2022 00:10
Karakterinizi afk bırakacağınız yerleri iyi seçmelisiniz. @ekberokur
Savunma geçerli, ceza verilmeyecek.