Konu: Keefe Lane-Spread+Aimbot.  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2022 17:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Raskol
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: şikayette mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selamlar, savaş rollerinde hırsına yenik düşerek program kullanan bir oyuncuyu arkadaşımın videosu ile yakalamış bulunmaktayız.
Kişinin elinde "Shoutgun" silahı bulunuyor fakat deagle kullanır gibi kullanmakta. Kendisi sadece Spread değil, aim botu da açmış. Her şey videoda ve gerekli görsellerde mevcut. Shoutgun silahını hepimiz çok iyi biliyoruz, mermisi dağılan bir silah ve aramızda onca mesafe varken deagle gibi tek mermi ateşleyen kişi yaklaşık 50 metreden %100 canın neredeyse yarısı gidiyor. Sonrasında ikinci vuruşunda da sağa bakarak ateş eden şahıs, wall shot atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video;

Görseller;

Ek açıklamalar(varsa):[19/10/2021, 22:27] Larenz_Tyrin adlı karakter Tony_Blackwell isimli yetkili tarafından Hile sebebi ile yasaklandı.
Bir kere açan, bir daha açar. Yasaklansın.

#1 - 31.05.2022 17:36
1. Larenz Tyrin karakterim başka sebeplerden dolayı yedi, leveli düşük karakter.  :)

Fotoğrafta görülüyor kişi bana doğru gelirken mermi kişinin sağ tarafından yayılıyor 2. vurşumu kişi atlarken yapıyorum  ve silahı arkasındaki elemanlara doğrultuyorum (Kişi zıpladığı yerde bana daha yakın oluyor kişiyi vurmam ve o kadar canın gitmesi çok normal görünüyor)
 Ben kişi gibi afilli laflar etmeyeceğim (Bir kez açan bir daha açar vb laflar) arkadaş gibi burada hiç bir yetkilinin gözünü boyayamam:)
Cevabım budur sonuçlanabilir.

#2 - 02.06.2022 22:40
Merhabalar, olayla alakam yok ama daha önceden böyle bir nedenden ban yediğim için bir yazıda bulunacağım. Videoda gözüktüğü gibi Keefe Lane duvarın arkasından çıkıp sıkıyor. Yani Cover aldığı duvardan çıkıp ve siz yanından çok hızlı geçtiğiniz için adamın yaptığı hareketlerin oyununuzun okuması lazım. Yani mesela biri size uzaktan AK doğrultuyordur ama size sıkmaya başladığında siz kaçıyorsanız onu Pandomim gibi görürsünüz. Keefe'de de aynı olay yaşanmış. Ve shotgun ile deagle'ın hasarı maksimum 5-6 aralığında diye biliyorum. Shotgun 44 vuruyorsa. Deagle 49 gibi düşünebilirsiniz.

Ve olası olucak 2. olanak. GTA 5 Animi yani bu

Dakika 1:10 dan izlemeye başlayınız.
Görünüyor ve aşırı zoom lu bir şekilde silahı tuttuğu için bunu bir kaç arkadaşım da daha yaşamıştık silahın tam nereye doğrulttuğu gözükmüyor.  Yani düz e yakın çapraz tutuyor ama önündeki adama hasar veriyor gibi düşünebilirsiniz.

#3 - 03.06.2022 13:08
 [10/04/2022, 15:53] Kareem_Heandons adlı karakter Yui_Kugisaki isimli yetkili tarafından Samp Fiziklerini Kötüye Kullanm sebebi ile yasaklandı.
Arkadaşını savunman güzel bir olay, bunu neden yaptın diye sormam. Fakat benzer bir olaydan sunucudan uzaklaştırılan biri olaya yorum yapmasın.

#4 - 03.06.2022 22:14
[10/04/2022, 15:53] Kareem_Heandons adlı karakter Yui_Kugisaki isimli yetkili tarafından Samp Fiziklerini Kötüye Kullanm sebebi ile yasaklandı.
Arkadaşını savunman güzel bir olay, bunu neden yaptın diye sormam. Fakat benzer bir olaydan sunucudan uzaklaştırılan biri olaya yorum yapmasın.
Öncelikle eminim daha o yediğim banın neyden bile olduğunu bilmiyorsun. Tek yaptığın şey boş laf dümeni. Samp Fiziklerini kötüye kullanmak içerisinde (Spread-Hile) Direk 3. Parti yazılım bulundurmaz. C-bug C-Shot abartıldığında bu olaylardan 5-10 şikayetin varsa verilen ceza. Ve kişiyi tanımıyorum bile ne kadar içerleyip bu yorumu yaptığın muallak bir şey dostum. Bence en iyisi sensin samp da. En iyi hileleri ve kimin hile olduğunu anladın. Bravooo  :'( :'( :'( :-\

#5 - 04.06.2022 04:00
Öncelikle eminim daha o yediğim banın neyden bile olduğunu bilmiyorsun. Tek yaptığın şey boş laf dümeni. Samp Fiziklerini kötüye kullanmak içerisinde (Spread-Hile) Direk 3. Parti yazılım bulundurmaz. C-bug C-Shot abartıldığında bu olaylardan 5-10 şikayetin varsa verilen ceza. Ve kişiyi tanımıyorum bile ne kadar içerleyip bu yorumu yaptığın muallak bir şey dostum. Bence en iyisi sensin samp da. En iyi hileleri ve kimin hile olduğunu anladın. Bravooo  :'( :'( :'( :-\
tm

#6 - 04.06.2022 17:32
Merhabalar, olayla alakam yok ama daha önceden böyle bir nedenden ban yediğim için bir yazıda bulunacağım. Videoda gözüktüğü gibi Keefe Lane duvarın arkasından çıkıp sıkıyor. Yani Cover aldığı duvardan çıkıp ve siz yanından çok hızlı geçtiğiniz için adamın yaptığı hareketlerin oyununuzun okuması lazım. Yani mesela biri size uzaktan AK doğrultuyordur ama size sıkmaya başladığında siz kaçıyorsanız onu Pandomim gibi görürsünüz. Keefe'de de aynı olay yaşanmış. Ve shotgun ile deagle'ın hasarı maksimum 5-6 aralığında diye biliyorum. Shotgun 44 vuruyorsa. Deagle 49 gibi düşünebilirsiniz.

Ve olası olucak 2. olanak. GTA 5 Animi yani bu

Dakika 1:10 dan izlemeye başlayınız.
Görünüyor ve aşırı zoom lu bir şekilde silahı tuttuğu için bunu bir kaç arkadaşım da daha yaşamıştık silahın tam nereye doğrulttuğu gözükmüyor.  Yani düz e yakın çapraz tutuyor ama önündeki adama hasar veriyor gibi düşünebilirsiniz.

Gta 5 animi dediğiniz mod kurulu evet (Tam olarak omuz arkasından ve zoomlu şekilde gözüküyor)

#7 - 04.06.2022 23:11
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.