Konu: [31.05.22 - Cillian Russel] İllegal Kural İhlâli (PD Sığınma)  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2022 02:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian Russel @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vitali Sokolov - @Gloin | Caine Blackhand - @lencarst | Shawn Watson - @batu3492

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlâli

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla çatışma rolüne girdik, akabinde araca geçerek kişiyi takip ettik. Kaçtığı süre zarfında kişi illegal olmasına rağmen polisi aramış ve "İllegal PD'ye Sığınamaz" kuralını çiğnemiştir. Polisler gelmeden birkaç dakika aracın içinde AFK kalmak zorunda kaldım. Ardından polislerin geldiğini ve silahıma el koyduklarını anladım. Yaklaşık 6-7 tane polis bulunuyordu ve Palomino'da herhangi bir CCTV kamerası olmadığını biliyordum. Ardından kişiye imâlı bir şekilde PM attım ve kişi "ben arındım" dedi. "Cezamı yattım, illegal değilim" gibi cümleler kurdu. Kısacası olan bizim silahlarımıza ve sicilimize oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişinin İllegal olduğuna dâir ;
Spoiler: GösterGizle

İhbarın verildiğine dâir ;

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 26 seviye, fakat oyun kurallarına hâla hakim değil. Ceza mı alır, uyarı mı alır orası yetkililerin kararı fakat silahlarımız ve sicilimiz temizlenirse minnettar oluruz. Ekstra olarak kişi "abi" gibi türkçe terim içeren ifadeler kullanıyor, kişinin rol bilgisini sorgulamak haddime değil fakat işlem uygulayacakanız mâlumatınız olsun.
İyi forumlar.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 31.05.2022 03:06 Rainbow »

#1 - 31.05.2022 03:03
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş GLM birliğindeydi, daha öncesinden beni evimin önünde taramıştı. Bu yüzden birliğimdeki oyuncunun silahına el koyuldu ve gözaltına alındı; silahının geri alınıp gözaltından çıkarılmasını rica ediyorum.

#2 - 31.05.2022 03:17
Bu illegal yola sizin yüzunuzden arkadaşlarım ile  maalesef girdik normal bir araç bakımı bile yaptırmak istesek size laf sokmanıza yanıtlamak bile sebepsiz yere sıktığınız için illegale girmemiş olmak elde değil bana PM atmayı durdurman için o cümleyi kurdum. Ve sende zaten atmayı kestin zaten. Sicilim var evet ama sorunun kaynağından halletsek sanki daha iyi sizde önünüze gelene bulaşmasanız bizde bu yollara hiç girmeyiz kankam. Durduk yere sıkmassanız bizde bu yollara hiç girmeyiz zaten olayı ilk başlatan sensin dostum.  Bini geçmiş saatim var bu süre zarfında Patrick Merlin cari için shotgun çekmiştim  Devil's de iken  ck yiyince  shotgunu zaten polis zimmetine gecirdim yani  onuda iki kez kullandım. Uziyide senin bulaşmalarin yuzundeb aldım yani bini geçik  saat zarfında senin yaptığın kural ihlalleri ve darlamalarin yuzunden kullanmış oldum istersen hep sorunu bende aramak yerine kendinde de arayabilirsin benim abi dememe bile takıyor isen Caine herosunun ( /me  belinden aldığı tabancasını...) diye başlayan emotede hangi eli ile belirtmediğine de takmalısın onun ssinide yollayacağım.
« Son Düzenleme: 31.05.2022 03:33 Ertan »

#3 - 31.05.2022 03:22
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş GLM birliğindeydi, daha öncesinden beni evimin önünde taramıştı. Bu yüzden birliğimdeki oyuncunun silahına el koyuldu ve gözaltına alındı; silahının geri alınıp gözaltından çıkarılmasını rica ediyorum.

Bu olaydan ötürü sen non rpden 180 dk bende ortak nezaketten yemiştim 200 dk bu olay yüzünden halbuki sslerdede benim sana karşı söyleminde yok abi kelimesini yetkiliye sorduğumda bir problem olmaz denilmişti zamanda iğne aramama gerek yok.

#4 - 31.05.2022 03:32
Bu olaydan ötürü sen non rpden 180 dk bende ortak nezaketten yemiştim 200 dk bu olay yüzünden halbuki sslerdede benim sana karşı söyleminde yok abi kelimesini yetkiliye sorduğumda bir problem olmaz denilmişti zamanda iğne aramama gerek yok.

Şikayetin konusu fark ettiğin üzere "Türkçe Terim" değil. Onu sadece yetkililerin haberi olsun diye belirttim, aksi bir kastım yoktu. Eğer yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

#5 - 31.05.2022 03:35
Kişi illegal olmasına rağmen polise sığındı. Bu olayda zararlı çıktığımız için gerekli cezaların verilmesini arz ederim.

#6 - 31.05.2022 12:15
@knoojew Cillian Russell karakteri ihbar verdi mi?

#7 - 31.05.2022 13:13
@knoojew Cillian Russell karakteri ihbar verdi mi?
Dün gece saat tam 01:16'da Cillian Russel karakteri tarafından sıkıyorlar adında bir ihbar düştü, bunun üzerine ekipler bölgeye yöneldi, eğer bir log kaydı varsa ihbarın seri numarası şu şekilde İhbar Numarası: #5956.
[01:16:13] ------------------------[911 ÇAĞRISI]------------------------
[01:16:13] İhbar: Sıkıyorlar
[01:16:13] İhbar Sahibi: Cillian Russel (Telefon Numarası:----------)
[01:16:13] Konum: Palamino
[01:16:13] Telefon Konum: Red County
[01:16:13] İhbar Numarası: #5956
« Son Düzenleme: 31.05.2022 13:14 knoojew »

#8 - 31.05.2022 13:54
Şahitliğimi onaylıyorum.
Uzimin geri verilmesini ve Sicilimin silinmesini talep ediyorum, bu arkadaşın işlediği ihlalden dolayı ve gereksiz yere tutuklanıp zaman kaybetmemden dolayı arkadaşın ceza almasını istiyorum, iyi günler.

#9 - 31.05.2022 17:23

Bu olay gerceklestiginde ben sivil idim bu arada GLM üyesi değilim. Simdiki olayi soyluyorum.