Konu: [28.05.2022 Dwain Morningstar] DM&MG  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwain_Morningstar @Crystal4life

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28-5-2022 21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Spoiler: GösterGizle
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NC'yi yeni attım, hiç kimseyle rolüm bile yokken. Birliğimde rolümün olmaması konusuna dahil. Kişi forum üzerinden bulunduğum birliğe bakıyo ve ateş açıyor. Kimse ile role girmeden ateş açması saçma. Adamların bir sürü bu konu hakkında şikayeti var. Rol yokken sıkması garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
NC Saatim:

DM yediğimin kanıtı:

Ek açıklamalar(varsa): MetaGaming ve DM üzerinden ceza almasını talep ediyorum. Eğer kanıtım var derlerse lütfen onlarla yaptığım rolün kanıtını istiyorum.

#1 - 29.05.2022 19:37
eve gidince gerekli savunmaları yapacagım.

#2 - 30.05.2022 17:03
öncellikle lowrider tarzı araçla geziniyorsun ve lowrider bölgesinde seni gördüm. Seni her gördüğümde kanıt almak zorunda değilim, çünkü onların sokağında lowrider araçla takılıon kanka. Dm konusuna gelirsek yarım saat önceden sizin ile çatıştıktan sonra birinizi düşürüp kaçırdık apartmanda biraz rol yaptıktan sonra dağa çıkıp, kızı almaya geleni düşürmek için plan yaptık. Kim gelseydi sizden sıkıcaktık düşmanız zaten ve seni dağın başındaki yolda lowrider araçla gördüm, orda bekliyordun belkide amazingscreenle bizi izliyordun bilemem. zaten sokaktada görmüştüm seni tanıdım. Sonra sana sıkmaya başladım emotemi verdim sen kaçmaya çalıştın Los Colinasa kadar kaçtın, orda kaza yaptın bisikletten inip seni düşürdüm kanka. Bu kadar yani hiçbir mg ve dm yok. Sana sıkmak için bir sebebim var çünkü, bu kadar

https://cdn.discordapp.com/attachments/964320893297909801/980169203271217253/unknown.png (Onlardan birini kaçırdığımızın kanıtı.)
« Son Düzenleme: 30.05.2022 17:22 Crystal4life »

#3 - 30.05.2022 17:18
ve arkadaşın sste gördüğünüz gibi bizden üstünlük sağlayan bir eklentisi var. karakterlerin canını uzaktan görebiliyor, bu yasak. Her gördüğü karakterin kafasının üstünde canı çıkması, bunu üstün yapar. Uzaktan kimin ne kadar canı kaldığını görebilir. Bundan dolayı ceza almasını istiyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/963594411797794877/980174533963182091/unknown.png (Onun attığı kanıt, kafasının üstüne dikkatli bakınca gözüküyor.)

#4 - 30.05.2022 18:26
Şikayet incelendi.

Dashonte Covington adlı karaktere bir eylemde bulunabilmeniz için sorun yaşadığınıza dair kanıtları atmanız gerekirdi. "Bölgede Lowrider aracıyla geziyorsun." gibi bir savunma yetersiz kalır.

Dwain Morningstar adlı karakter, Deathmatching + Metagaming kapsamında cezalandırılacak.