Konu: 29.05.2022 Maske_15085 Powergaming  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 18:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15085

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2022 17.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: -Sokakta takılırken silah sesine gittim ve bu şahısların yaptığı hareketlerin uygun olmadığını farkettim ve şikayet açmak istedim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın cezalandırılmasını isterim birdaha yapmaması için.

#1 - 30.05.2022 13:20
@Replika Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 30.05.2022 14:24
Merhaba, ne amacıyla şikayet açtığını anlamadım. Ateş eden, mavi skinli Deshail Motts karakteri Kasparov'dan bir üyeme ateş etti. Bu sebeple onu takibe aldım, Ganton köprüsünün orada yakaladım ve vurdum. Vurduktan sonra Joseph Mark isimli karaktere cezasını bildirdiğimi, böyle şeylerin yaşanmaması gerektiğini söyledim. O sırada Joseph bana onu getir dediği için, bölgeye hızlı bir şekilde Nitrom açık bir şekilde geldim ve karakter birden arabamın üstüne çıktı ve benim ekranımda arabamı zıplatmaya başladı. Bunu görünce chatten noluyor yazdım, bir an hile kullandığını düşündüm daha sonra SA:MP bugu olduğunu anlayıp arkadaşı bırakmaya çalıştım. (Duvara çarparak) /b'den de onunla konuşmaya çalıştım, nasıl bırakıcam vesaire diye. Duvara aracı vurarak arkadaşı araç üstüne yapışma bugundan çıkartıp devam ettim.

Bu da onu bıraktığımın ve /b chatten yazdığımın kanıtı. Saate bakabilirsiniz, direkt gittğim yer. Daha da ilerisinde bıraktım, /timestamp'ım açık.

https://cdn.discordapp.com/attachments/667282255416131596/980792195017760798/unknown.png

Ek bir isteğiniz, aklınızdan kalan bir şey olursa Mention gönderirseniz cevaplandırırım. @breackner sonuçlandırılabilir. Savunmam bu kadar.

#3 - 03.06.2022 23:33
Baygın karakterler ara ara istemsiz şekilde olsa da araçların üzerine çıkabiliyor. Savunma geçerli, herhangi bir ceza verilmeyecek.