Kişiyle mesajlaşma konuşmalarımızın ssleri var. (o anın sıcağı ile ss alamadığımız için kaçtıktan sonra alıyoruz.) Biz soygun yaptığımızda bir ekip geliyor (Ryan_Cooper) bizde tek geldiği için etrafı kolluyoruz bütün memur ekiplerinin Ocean Barda olduğunu görüp soygun yerine tekrar gidiyoruz. (Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde
) aynı yere gittiğimizde arkadaşım uzaktan evi kolluyor eğer polis gelirse diye bende o anda /ecal yapıyorum, sonrasında zaten mesajlaşma dönüyor ssler bulunmakta.
(Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde

İlk Niner'ın ardından evin önünde duran bisiklete yanlışlıkla biniyorum, bu kısım doğru fakat sahibinin ismine dikkat etmiyorum, ek olarak Ocean'a gidiş sebebimiz farklıydı. (APB kayıtlı bir kaç ismin orada olduğu bilgisini aldık) Sahada benle birlikte bir ekip daha vardı o sırada, Ocean'da KOD7 durumundaydılar. Ardından Memur şefinin telsizden beklememizi söylemesiyle tekrar sahaya dönüyorum, o sırada o evin yakınlarından geçerken tekrar Niner geliyor, mesajlaşmaları ve ya olaya ait bir ssin var atabilirsin. İçeriye ikinci girişimde kontrol sağlarken seni elinde çuval ile görmüyorum, fotoğrafta gözüken dj setinin arkasından direkt olarak ateş ediyorsun, sana karşılık verirken arkadaşın geliyor ve iki kişi saldırıp yaralı duruma düşürüyorsunuz.