Konu: Neville "Kahin" Goodwin | Meta  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2022 23:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Goodwin | @Vasilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Major_Lawson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Neville Goodwin karakteri Frank Abraham'ın a*ına koyacağım şeklinde bir cümle kuruyor, burada sorun şu; Frank karakterinin adını çetesindeki üyeler dahil bilmiyor, socialda adı yazmıyor. Hiç bir yerde adı söylenmedi, çetesinin bile bilmediği adı Neville aynı bir kahin edasıyla tak diye söylüyor, soyad bile veriyor. Frank karakteri Raha olarak adlandırılıyor sokakta, lakabı bu. IC olarak kimse ismini bilmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Major arkadaşım şikayeti benim açmamı rica etti, o yüzden ben açtım.

#1 - 28.05.2022 23:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Goodwin | @Vasilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Major_Lawson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Neville Goodwin karakteri Frank Abraham'ın a*ına koyacağım şeklinde bir cümle kuruyor, burada sorun şu; Frank karakterinin adını çetesindeki üyeler dahil bilmiyor, socialda adı yazmıyor. Hiç bir yerde adı söylenmedi, çetesinin bile bilmediği adı Neville aynı bir kahin edasıyla tak diye söylüyor, soyad bile veriyor. Frank karakteri Raha olarak adlandırılıyor sokakta, lakabı bu. IC olarak kimse ismini bilmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Major arkadaşım şikayeti benim açmamı rica etti, o yüzden ben açtım.

:D

#2 - 28.05.2022 23:45
Düm onunla kodeste aynı yerdeydik ben göz altındaydım, oda yakalanmış sevk ediliyordu, Dedektif ismini söyledi.

#3 - 29.05.2022 02:52
Herhangi bir sorun görülmüyor, yeterli bir kanıt.