Karakterim sana karşı kötü davranıyor. James Corwin'e değil. Yani kişisel bir durum bu. IC bir şeyi OOC şikayet açmak.. İyi forumlar. 
Ben rolsel durumda rol yapıyoruz diye hiçbir tutumda bulunmuyordum. Hatta kanıdını da almadım, PM'dan şikayet açacağınızı söyleyen sizdiniz. Bu durumu bana değil yöneticilere olacak savunmanızda göstermeniz gerekiyor. " IC bir şeyi OOC şikayet açmak. " kavramı da apayrı bir durum. Rollerimizi gerçekleştirirken kurallar olduğunnu bilincinde olmanız gerekiyor. Kuralları da ekran görüntüleriyle beraberinde gösterdim, hatanızı kabul edip uzlaşma taraftarı olmanız gerekiyorken sizinle daha önce hiç karşılaşmayıp bu kadar rollerinizde kindar davranmanıza da anlamış değilim. VCPD silahınızı buldu diye, OOC tavrınızı rollere sokarak saçma roller gerçekleştirmemeniz gerekiyor. Tarafımdan her hangi bir ileti gelmeyecek, şikayeti yöneticilerin kararına bırakıyorum.
Rollerimi sürdürürken bu şekilde konuşmanız bile yanlış. Kanıt niteliğine dâhil olmaz fakat ben atayım yine de. Farkına varın diye aşağıya bırakıyorum.
[16:04:06] (( >> Kira Kristina (270): Aslında ihlal yapıyorsunuz biliyor musun? Sadece arabaya baktın. ))
[16:04:15] (( << Kira Kristina (270): Aracı tamamen aramamı James söyledi. ))
[16:04:22] (( << Kira Kristina (270): Ben yapmıyorum, araçta sonuç olarak silah var. ))
[16:04:29] (( >> Kira Kristina (270): Tamamm. Kanıtlarınızı beklerim. ))