Konu: [28.05.2022] Kira Kristina  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2022 17:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kira_Kristina @Aivory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James_Corwin @AhmetWR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9 Retarted RP - 13.2 Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1561 hırsızlık sinyaline James Corwin karakteri ile yönelim sağladık, şüpheli araç konumunda bulunan Kira Kristina karakteri ve aracını normal bir rutin çevirmede durdurduğumuzu belirttik. Araç dışarısına çıkıp kendisinden kimlik ve belgelerini istedik. Kimlik ve belge kontrolünde tekrardan araç içerisine geçtiğimizde veritabanı kontrolü yaparken kişinin öncesinde tekrardan silah bulundurduğu, hırsızlık vakasından suçlamaları ve hüküm giydiğini gördük. Araç dışına çıkış sergiledik, şüpheli konumda olduğu için onu araç dışarısına çektik. Bagajı sistemsel " /eal " ile aradım, sonrasında rolümü gerçekleştirmeye başlamıştım ki ekran görüntüsünde de görünüyor, kendi isteğiyle aracın kilidini açtığını ve izin verdiği de görünmekte. Araç içerisine geçip detaylı bir arama yetkimizin bulunduğundan dolayı " /arac ara " komudunu kullanıp bagajdaki verdiği üstü örtülü rolüne giriştiği için tekrardan araç dışına geçip rolümü sürdürdüm. PM'dan arayamazsın, böyle bir şekilde el koyamazsın mottosuna bürünüp agresif tavırlarına devam edince rollerine de dökmeye başladı. Kişiye haklarını okurken karakterimi tanımamazlıktan gelip saçma rollere başvurdu. SS:3 Commerce binasına geldiğimizde ise ekran görüntüsünde göstereceğim gibi tekrardan saçma hareketlerde bulunup ihlâllere devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu bir oyun, legal tarafta olan VCPD birliği; İllegallerin yaptığı durumları günyüzüne çıkartıp kontrol ederek rolsel olarak suçları durdurmak için var. Günlük kullandığınız (belki) araçta silah bulundurup, kendi izninizle aracı arayabilirsiniz dedikten sonra aracın kilidini açıp bize kendiniz bu durumu göstererek devam ediyorsanız, araçta silah bulununca da agresif ve irite edici-gerçek dışı rollere başvurmamanız gerekiyor.

« Son Düzenleme: 28.05.2022 17:08 Levithian »

#1 - 28.05.2022 17:08
Karakterim sana karşı kötü davranıyor. James Corwin'e değil. Yani kişisel bir durum bu. IC bir şeyi OOC şikayet açmak.. İyi forumlar.  :palmiye:

#2 - 28.05.2022 17:14
Karakterim sana karşı kötü davranıyor. James Corwin'e değil. Yani kişisel bir durum bu. IC bir şeyi OOC şikayet açmak.. İyi forumlar.  :palmiye:

Ben rolsel durumda rol yapıyoruz diye hiçbir tutumda bulunmuyordum. Hatta kanıdını da almadım, PM'dan şikayet açacağınızı söyleyen sizdiniz. Bu durumu bana değil yöneticilere olacak savunmanızda göstermeniz gerekiyor. " IC bir şeyi OOC şikayet açmak. " kavramı da apayrı bir durum. Rollerimizi gerçekleştirirken kurallar olduğunnu bilincinde olmanız gerekiyor. Kuralları da ekran görüntüleriyle beraberinde gösterdim, hatanızı kabul edip uzlaşma taraftarı olmanız gerekiyorken sizinle daha önce hiç karşılaşmayıp bu kadar rollerinizde kindar davranmanıza da anlamış değilim. VCPD silahınızı buldu diye, OOC tavrınızı rollere sokarak saçma roller gerçekleştirmemeniz gerekiyor. Tarafımdan her hangi bir ileti gelmeyecek, şikayeti yöneticilerin kararına bırakıyorum.

Rollerimi sürdürürken bu şekilde konuşmanız bile yanlış. Kanıt niteliğine dâhil olmaz fakat ben atayım yine de. Farkına varın diye aşağıya bırakıyorum.

[16:04:06] (( >> Kira Kristina (270): Aslında ihlal yapıyorsunuz biliyor musun? Sadece arabaya baktın.  ))
[16:04:15] (( << Kira Kristina (270): Aracı tamamen aramamı James söyledi. ))
[16:04:22] (( << Kira Kristina (270): Ben yapmıyorum, araçta sonuç olarak silah var. ))
[16:04:29] (( >> Kira Kristina (270): Tamamm. Kanıtlarınızı beklerim.  ))
« Son Düzenleme: 28.05.2022 17:17 Levithian »

#3 - 28.05.2022 19:02

Ben rolsel durumda rol yapıyoruz diye hiçbir tutumda bulunmuyordum. Hatta kanıdını da almadım, PM'dan şikayet açacağınızı söyleyen sizdiniz. Bu durumu bana değil yöneticilere olacak savunmanızda göstermeniz gerekiyor. " IC bir şeyi OOC şikayet açmak. " kavramı da apayrı bir durum. Rollerimizi gerçekleştirirken kurallar olduğunnu bilincinde olmanız gerekiyor. Kuralları da ekran görüntüleriyle beraberinde gösterdim, hatanızı kabul edip uzlaşma taraftarı olmanız gerekiyorken sizinle daha önce hiç karşılaşmayıp bu kadar rollerinizde kindar davranmanıza da anlamış değilim. VCPD silahınızı buldu diye, OOC tavrınızı rollere sokarak saçma roller gerçekleştirmemeniz gerekiyor. Tarafımdan her hangi bir ileti gelmeyecek, şikayeti yöneticilerin kararına bırakıyorum.

Rollerimi sürdürürken bu şekilde konuşmanız bile yanlış. Kanıt niteliğine dâhil olmaz fakat ben atayım yine de. Farkına varın diye aşağıya bırakıyorum.

[16:04:06] (( >> Kira Kristina (270): Aslında ihlal yapıyorsunuz biliyor musun? Sadece arabaya baktın.  ))
[16:04:15] (( << Kira Kristina (270): Aracı tamamen aramamı James söyledi. ))
[16:04:22] (( << Kira Kristina (270): Ben yapmıyorum, araçta sonuç olarak silah var. ))
[16:04:29] (( >> Kira Kristina (270): Tamamm. Kanıtlarınızı beklerim.  ))
Doğru kanıtlar ile yaklaşırsan sevinirim. Savunmam bu kadar. OOC kin güden sensin. İyi roller.

#4 - 28.05.2022 20:43
 Şahitliğimi onaylıyorum ancak, iki arkadaşta bunun bir oyun olduğunu unutmasa daha iyi olabilirdi.

#5 - 29.05.2022 03:22
Burada tam olarak hangi ihlali göz önünde bulunduracağız? Rolü reddetme gibi bir olay da mevcut değil. Şikayetinizi açmak için açmayın, zamanınızı boşa harcamak harici başka bir şey değil.

"Annen bizimleydi gece" bunun için de 1.7 Hakaret yasasına göre uygulayabilirsiniz, OOC olarak herhangi bir sorun görünmüyor.