Merhaba IC olarak silahım bulunmuyor çatışma rolünü izliyordum, oradan atladığımda zaten yaralı rolümü yaptım ve PD ekipleri gelip üzerimi aradı, ardından beni bıraktılar. Rolde size ateş etmedim zaten üzerimde bir silah bulunmuyor. Rolde bulunan PD arkadaşların ismini bilmiyorum hatırlarlarsa şahitlik yapmalarını istiyorum elimde bir ekran görüntüsü yok, almadım. Oraya motorumla geldim zaten attığın ekran görüntülerinde görünüyor, motordan indim Dzaghig Yardumian karakteri aracın içerisinden seslenerek Sadler'i sürmemi istedi bindiğim gibi Drive-by ateşinize maruz kaldım benim bir suçum yok zaten rolü fazla da hatırlamıyorum eksiğim varsa düzeltin lütfen, karakterim ilk defa böyle rollere maruz kalıyor ani heyecan ve korkuyla aşağıya atladı direkt departmanın içine düştüm. Yaralı rolümü yaparken PD ekipleri üzerimi aradı ve temiz olduğum için beni serbest bıraktı. Bence orada siz de hatalısınız karakterimin bir tehdit oluşturduğunu bilmeden Drive-by çıkarak ateş etmeye başladınız. Ben yaptığım hatayı rol yaparak telafi ettim (yaralı rolümü yaptım), rolünü yaptığım için ihlal olduğunu düşünmüyorum düşer düşmez koşarak kaçsam evet haklısınız ve safelemek istediğim bir silahım yok.