Konu: Pablo_Devis - Chris_Walker - Cyrus_Dean / Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 76 defa)

#0 - 25.05.2022 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo Devis - @Sarallar  / Chris_Walker @hayroe6134 / Cyrus_Dean @Aykut

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix
Noob-DM
DM
Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chris_Walker isimli şahsın evini soydum. Evi soyduktan sonra apartman dışına çıktım apartman önündeki iki kişi (Pablo_Devis / Cyrus_Dean) emote vermeden ve mix yaparak (Kimin evini soyduğumu bilmeden) birden saldırmaya başladılar. Daha sonrasında ev sahibi Chris_Walker gelip silah ile vurdu Chris_Walker'in silah ile vurması yönetici kararına bağlı DM olarak nitelendirebilir. Ardıdan Cyrus_Dean isimli karakter "Kimin evini soyuyorsun lan sen?" diyerek Türkçe terim ihlali ve mix yapmayı sürdürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Pablo_Devis ve Cyrus_Dean'in Mix + NoobDM yaparak saldırma anı;
Spoiler: GösterGizle

Chris_Walker'in yönetici kararına bağlı DM olarak nitelendirilebilecek görüntüsü;

Cyrus_Dean'ın Türkçe terim ihlali ve Mix yaptığının görüntüsü;

Ek açıklamalar(varsa): Adalet Mülkün Temelidir, kişilerin ceza almasını istiyorum.

#1 - 25.05.2022 16:56
Öncelikle merhaba
Ben silahı bırakmak için eve girdim. O sırada Pablo beni aradı nerde kaldın gibisinden, sonra eve girmemle Salvatore'un evime girip soymaya çaşışması bir oldu. Bende telefondan ineni tutun dedim. Sonra aşşağıya indim. Silah doğrultmama rağmen kaçmaya çalıştı (no fear) üstünlük bende olduğundan bende sıktım. Bir daha soymaması gerektiğini söyleyip olay yerinden kaçtık. Olay bundan ibaretet, arkadaşın ben evdeyken evi soyması ve benim ona karşı silah doğrultmama rağmen kaçmaya çalışması başlı başına bir yanlış. Özetlemek gerekirse olay bu şekilde gerçekleşti ekran görüntülerin'de evimi soyduğunun kanıtıda var yani üstüme atılan suçları kabul etmiyorum.

#2 - 25.05.2022 17:10
Öncelikle Merhaba
Türkçe terim kullandım, fakat yanlışlıkla yazdığımı farkettikten sonra ooc chatin'e (wg) yazarak belirttim. Arkadaş ss'i aldıktan sonra yazmışım. Mix konusuna gelecek olursak, Pablo kapıdan çıkan adama yumruk atmaya başladı. Bende arkadaşım birine vururken izlemedim. Ve bunun normal bir davranış olduğunu düşünüyorum.

#3 - 25.05.2022 17:22
Merhaba, Olay şu şekilde  Chris eve uğradı ve bir süre gelmedi. Bende onu aradım, neredesin diye Chris bana ineni tut dedi ve telefonu kapattı. Bende apartmandan çıkanı dövdüm. Sonra Chris şahısa silah çekti ve silah çekmesine rağmen şahıs kaçmaya çalıştı. Şahıs kaçmaya çalışınca Chris adamı vurdu. Bizde polis gelmesin diye kaçtık.

#4 - 25.05.2022 23:59
Chris Walker'ın evini soyan kişiye silah çekmesi her ne kadar doğal bir davranışsa silah çekilen kişinin de kaçmaya çalışması gayet doğal bir davranış. Bir karaktere karşı silah çekilmişken kaçmaya çalışması kadar normal bir şey yok. Herhangi bir korku rolü ihlali ya da dm bulunmuyor. Cyrus Dean ve Pablo Devis karakterleri ise ceza alacaklar.