Dediğim gibi oluşumunuz ile sorun yaşadık, sorun büyüdü. Hatta bunu FM chat'e şikayet ettiniz ve sonra rolde halledeceğiz dediniz. Madem OOC kin yaptığımızı düşünüyorsunuz bizimle role girmeyin. Çete olarak yanına 3-5 kişi alıp sağda/solda birilerine saldıramazsın demişsin, gayet real hayatta saldırıyorlar, bu amerikada silahlı saldırı olarak gerçekleşiyor, türkiyede de bu olay gayet normal. Karakterlerimiz sütten çıkma ak kaşık değil, 9 tane sicili var ve Idlewood'un en önde gelen karakterlerinden birisi, dediğin gibi KOSKOCA 140 KİŞİLİK BİR EKİBİN yöneticilerinden bir karakter. Bunun egosu da vardır saygınlığıda. Birisi ona sallıyor, sallama diğer üyeleri de kapsamaya başlıyor ((Birliğiminiz R19'u olan Joseph Mark dahil)) ve seni gördüğüm yerde dövüyorum. Hayır vurmuyorum da dövüyorum neden hemen OOC kin yapıyorsuna bağladın anlamadım. Senin karakterini en az on beş defa Ganton da gördüğüme eminim. Instagram da her sallayanı bulup dövüyormuşsun yazmışsın, bu tamamen benim kişiliğime bağlı, ben OOC de sakin birisiyim, yeri geldiğinde elbet aksiyona girersin ama ben burada 17-18 yaşlarında kendini büyük gören, sabıkalı ve tehlikeli ayrıca ünlenmiş bir çete üyesini oynuyorum. Bu karakter Felicia Parrish'i öldürdü, ben social üstünden Luca Valachi'e "Seni vuracağım, kıracağım, evinden çıktığın an seni tüttüreceğim." gibi ithamlarda bulunsam 10 dakika sonra beni vururlar ve ölürüm. Bence dayak yemen benim sana gösterdiğim bir insiyatif. Ayrıca şöyle ki ben Kidface denilen herifi gördüğüm yerde vuracağım, onunla bağı olanları da dövüyorum. Bunu rolde halletmek istersen Idlewooda uğrayabilirsin. Hayırlı perşembeler.