Konu: [23.05.2022] Frank Wilson - Alt karakter kural ihlali  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2022 16:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank Wilson - @monst3r
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
alt karakter kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bildiğiniz üzere alt karakterlerle illegal bir role girmek yasak ve bu arkadaş aracımı çalmaya kalkıştı. O yüzden yaptığının kural ihlali olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereklı cezayı almasını talep ediyorum, şikayet açmayacaktım fakat kişi olayı foruma taşıdığı için açıyorum. Kısasa kısas.

#1 - 24.05.2022 18:13

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bildiğiniz üzere alt karakterlerle illegal bir role girmek yasak ve bu arkadaş aracımı çalmaya kalkıştı. O yüzden yaptığının kural ihlali olduğunu düşünüyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Gereklı cezayı almasını talep ediyorum, şikayet açmayacaktım fakat kişi olayı foruma taşıdığı için açıyorum. Kısasa kısas.

Üslubuna dikkat etmeni söylerim kısasa kısas falan? gördüğüm ihlali foruma taşırım.

Yolda boşta gördüğüm arabaya binip kaçtım ve jailde olduğum sıralar alt karakterime girip rol yapıyorum, yolda başıboş ve kilitsiz bir araba görünce binip kaçtım.

#2 - 24.05.2022 23:36

Alıntı

Üslubuna dikkat etmeni söylerim kısasa kısas falan? gördüğüm ihlali foruma taşırım.

Yolda boşta gördüğüm arabaya binip kaçtım ve jailde olduğum sıralar alt karakterime girip rol yapıyorum, yolda başıboş ve kilitsiz bir araba görünce binip kaçtım.

Üslubumda bir sıkıntı görmüyorum, IC'de vurulduğunuz için her şeyi foruma taşıyorsunuz. Kendi açtığın şikayette de itiraf etmişsin. "çaldım."

#3 - 25.05.2022 13:31
Merhabalar, alt karakterler ile illegal bir role girmek yasak evet. Araç çalmakta bir illegal role giriyor, ek olarak karakteriniz 2 level. Bu sebep ile karakter ceza alacak.