Konu: Tysean Devonish DM// Carleigh Mildd Meslek Çalışanlarına Karşı Roller- NonRp  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 23.05.2022 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tysean Devonish @rollinpeace  Carleigh Mildd @mkosthkatedx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2022 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkese iyi forumlar, hayırlı günler. Taksi aracını duraktan alıp biraz taksicilik yaptım, güzergahımda taksi durağı yolunda bir araç ters şeritteydi ve son anda frenleyip durdum, aracı kullanan kişi Carleigh karakteriydi. Zar zor durup ucuz atlatmamıza rağmen kişinin yaptığı rol sanki hiçbir şey yaşanmamış ben gelip yanlarına durmuşum gibiydi, böyle bir şeye hiç tepki olmadı -Non RP-. Böyle bir olay yaşanmasına, ters şeritte olmasına ve sistemsel meslek yapmama rağmen direk agresif role maruz kalıp küfür yedim -Meslek Çalışanlarına karşı roller-. En son büyük küfürlere maruz kalınca kişinin plakasını alıyorum ve polise vereceğimi söyleyip ortamdan uzaklaşıyorum. Ardından Tysean karakteri gelip bunun için DM atıyor. Neden? Polise vereceğim dediğim için. Biraz mantıklı düşünürsek kimse o rolde bir şey olmamış gibi davranıp polis lafını duyunca keleş çekmezdi. Toparlayacak olursak Tysean karakterine DM, Carleigh karakterine Non RP ve meslek çalışanlarına karşı roller kapsamına şikayette bulunuyorum, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Carleigh karakterinin sanki hiç kazadan ucuz yırtmamışız gibi davranması ve küfürleri, Tysean'ın küfürleri
Spoiler: GösterGizle

Uzaklaşmama Rağmen Israrla Takip etmeleri

Tysean Karakterinin Keleş çekip beni vurması

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar savunmalarını tek ileti halinde yaparsa sevinirim.

#1 - 23.05.2022 21:39
Selam, orada önümüze kırıp, boş boş korna çalıp, ayrıca üstelersen sana küfür etmekte haklıyımdır. Kendi savunmamı yaptım, iyi günler.

#2 - 23.05.2022 21:39
Merhaba, kısa öz net savunma yapacağım:

Karakterler hit atmaya gidiyordu, bu sırada taksici arkadaş biz çevre yolunda beklerken karşı taraftan geldi ve korna çaldı. Crash yiyen arkadaşı bekliyorduk, neyse. Arkadaş korna çalıp üsteledi, kendisi kavga çıkardı. Biz git dedik, arkadaş kavgaya sürüklemeye devam etti. Ardından plakalarınızı aldım, polise vereceğim diyince biz hit atmaya giderken böyle bir tehdit aldığımız için ileride önünü maskeyle kesip vurdum. Arkadaşın sslerinde de gözüküyor. DM savunmam bu kadar, kısaca taksici kendi kendine kavga başlatıyor, git diyoruz gitmiyor. Ekran görüntülerinde emotelarımla belirtmişim zaten, üsteleyen Jack'e bakar diye. Bizim amacımız kavga değildi, arkadaş başlattı ve polisle tehdit etti. Savunma bu kadar, kısa net. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 23.05.2022 21:44 rollinpeace »

#3 - 23.05.2022 21:45
Selam, orada önümüze kırıp, boş boş korna çalıp, ayrıca üstelersen sana küfür etmekte haklıyımdır. Kendi savunmamı yaptım, iyi günler.

Ters şeritte olan sensin dost, ben kendi şeridimdeyim  :garip: Yönetimi kandırmaya çalışmaktan da işlem talep ediyorum

#4 - 23.05.2022 21:46
Merhaba, kısa öz net savunma yapacağım:

Karakterler hit atmaya gidiyordu, bu sırada taksici arkadaş biz çevre yolunda beklerken karşı taraftan geldi ve korna çaldı. Crash yiyen arkadaşı bekliyorduk, neyse. Arkadaş korna çalıp üsteledi, kendisi kavga çıkardı. Biz git dedik, arkadaş kavgaya sürüklemeye devam etti. Ardından plakalarınızı aldım, polise vereceğim diyince biz hit atmaya giderken böyle bir tehdit aldığımız için ileride önünü maskeyle kesip vurdum. Arkadaşın sslerinde de gözüküyor. DM savunmam bu kadar, kısaca taksici kendi kendine kavga başlatıyor, git diyoruz gitmiyor. Ekran görüntülerinde emotelarımla belirtmişim zaten, üsteleyen Jack'e bakar diye. Bizim amacımız kavga değildi, arkadaş başlattı ve polisle tehdit etti. Savunma bu kadar, kısa net. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
Savunman için teşekkür ederim sonuçlanabilir

#5 - 23.05.2022 21:47
Rica ederim, sonuçlanabilir  :)

#6 - 23.05.2022 22:29
Ters şeritte olduğunuz için uyarılıyorsunuz ve kornaya basılıyor. Olumsuz bir cevap alınca da sizi polise şikayet edeceğini söylüyor ve siz de buna cevap olarak ak47 ile ateş açıyorsunuz. Öncelikle meslek çalışanlarına karşı hiç bir şekilde bu türden bir illegal role giremezsiniz bu bir yana ateş açmak için de yeterli bir sebebiniz bulunmuyor. Her iki karakter de ceza alacak.