Konu: Arsen_Kasparian rolden kaçmak için bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 236 defa)

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 23.05.2022 13:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen_Kasparian @Replika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolden kaçmak için Q / Bağlantı koparmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş saatleri sırasında keşif atarken Ermeni ve İdlewood konvoyu ile denk geldik Jefferson motel yanındaki rayların orada çatışmaya başladık, olay yerinde bir çok kişi düştü. Bunlardan biride Arsen arkadaşımız. Onu kaçırmayalım diye Q diğer adıyla bağlantısını koparıyor. Her savaşta aynı şeyi yapması garip. Savaş bölgesinden biraz açıldıkdan sonra Sam arkadaşımın yazdığını okamak için chate baktığımda bağlantı kopardığının chatime düştüğünü gördüm. O saatlerde orada çatıştığımızın diğer şahitleride VCPD'dir çünkü bölgeye intikal ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/976274488272490496/977932932478017556/samp_22_05_2022_16_53_10.png

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli aynı şeyi yapmasından sıkıldık, gereken cezayı alsın.

#1 - 23.05.2022 17:17
Sizinle ne alakam olduğunu anlamadım, GLM hoodunun orada crash yedim modlardan dolayı sonra girdim. Hangi rolden kaçmışım?

YMZ

*
#2 - 23.05.2022 18:19
Sizinle ne alakam olduğunu anlamadım, GLM hoodunun orada crash yedim modlardan dolayı sonra girdim. Hangi rolden kaçmışım?
O bölgede olmadığını söylüyorsun, ne tesadüfse senin youtube kanalında oralarda olduğunun görüntüleri var. Eğer o kayıtların başkasından alarak editlediğini söylüyorsan tam hallerini yanıt olarak atmanı istiyorum. Ooc yalan söylemediğini kanıtlamanı istiyorum yani.

Arkadaş Replika adındaki kendi youtube kanalında görüntüleri atmış. Jeffersonda olduğu apaçık, eğer o videoları başkasından alıp editlediğini idda ederse görüntülerin editsiz halini talep ediyorum.

Video:

#3 - 23.05.2022 20:46
Saklasam video atmam ahbap, ben crashi GLM'in orada ortada hiçbir şey yokken yedim, ne yazık ki her savaşta bu tarz şikayet yiyorum ama sonuç çıkmıyor. Oyunda her bağlantısı kopan, kendi isteğiyle ayrılan adama şikayet mi açıyorsunuz? Oyunda galibiyet, mağlubiyet her neyse aldıktan sonra neden foruma yöneliyorsun? Ben ortada hiçbir şekilde aktif bir olay yokken, ALT+TAB da fazla durduğumdan dolayı modlardan ötürü crash yedim. 50-60 saniye geçmeden geri giriş sağladım. Yaralı falan fistan, bir şeyler uydurmuşunuz yine. Bu kadar takmayın kafanıza, eğleniyoruz. Ben şikayetlere başlarsam sonu gelmez, uğraşmıyorum. Admin arkadaş ona göre incelerse sevinirim, sadece yanımdan geçerken chatloguna yansımış rolden kaçma gibi bir durum yok. Varsa kanıtını at ona göre ileti atarız. İyi günler, daha da bir şey yazmayacağım, sen dil dökebilirsin.

YMZ

*
#4 - 23.05.2022 22:32
Saklasam video atmam ahbap, ben crashi GLM'in orada ortada hiçbir şey yokken yedim, ne yazık ki her savaşta bu tarz şikayet yiyorum ama sonuç çıkmıyor. Oyunda her bağlantısı kopan, kendi isteğiyle ayrılan adama şikayet mi açıyorsunuz? Oyunda galibiyet, mağlubiyet her neyse aldıktan sonra neden foruma yöneliyorsun? Ben ortada hiçbir şekilde aktif bir olay yokken, ALT+TAB da fazla durduğumdan dolayı modlardan ötürü crash yedim. 50-60 saniye geçmeden geri giriş sağladım. Yaralı falan fistan, bir şeyler uydurmuşunuz yine. Bu kadar takmayın kafanıza, eğleniyoruz. Ben şikayetlere başlarsam sonu gelmez, uğraşmıyorum. Admin arkadaş ona göre incelerse sevinirim, sadece yanımdan geçerken chatloguna yansımış rolden kaçma gibi bir durum yok. Varsa kanıtını at ona göre ileti atarız. İyi günler, daha da bir şey yazmayacağım, sen dil dökebilirsin.
İkili diyolağa gerek yok ama her rolden sonra forumda mafya kesilen taraf belli, çokta uzatmıyacağım. Sonuçlansın.

#5 - 25.05.2022 13:48
Merhabalar, kişinin ne zaman düştüğüne dair net bir kanıt yok. "/timestamp" komutu açık olmalıydı. Bu sebep ile ceza verilmeyecek.