Konu: [22.05.2022 - Alfred_Cotelli, Maske_22679] DM, BKİ  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2022 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @stepfatheryaveri Alfred Cotelli, Maske_22679

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Main Street Oyuncuları

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM, BKİ

Alıntı
DM, BKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgemizde rol yaparken, bölge bir anda savaş alanına dönüyor. Ardından bir siyahinin bizim yanımıza geldiğini görüyoruz. Ona çatıdan ayrılması için uyarıyoruz ve ayrılmamakta ısrarcı oluyor. Ardından çatıdan ateş alıyoruz. Örnek olarak veriyorum, Castucci oluşumu ile bir savaşa girsek ve savaş Kasparov hood bölgesinin önünde başlatılsa, Ermeni karakterleri durduk yere ve sebepsiz bir şekilde vurulsa. Bu DM kapsamında cezalandırılmayacak mı? İhlal açık ve net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.05.2022 22:28
Vurulmak için vuruluyorsun bu bir, "Fear rp ihlali, mermiye kafa atıyorsun kaçsan belki vurulmayacaksın." bölge sizin bölgeniz. Fakat Kasparov ve Idlewood müttefikleri Jefferson Motel taraflarında konumlanıyor, denk düşüyoruz. Colinas çatılarına çıkıyoruz ve çatıda bulunan kişilere sıkıyoruz. Sonra mermiler size isabet ediyor, kasıtlı hiçbir şey yok.

Ek; Orada Üçüncü Dünya Savaşı çıkmıştı, göz gözü görmüyor.
« Son Düzenleme: 22.05.2022 22:31 stepfatheryaveri »

#2 - 22.05.2022 22:32
Vurulmak için vuruluyorsun

Kendi hoodumuzda rol yaparken etraf savaş alanına dönüyor ve Las Colinas çatılarından bize mermiler yağdırıyorsun. Biz mi dedik bölgemizde çatışın diye, ne alaka?

#3 - 22.05.2022 22:33
Vurulmak için vuruluyorsun bu bir, "Fear rp ihlali, mermiye kafa atıyorsun kaçsan belki vurulmayacaksın." bölge sizin bölgeniz. Fakat Kasparov ve Idlewood müttefikleri Jefferson Motel taraflarında konumlanıyor, denk düşüyoruz. Colinas çatılarına çıkıyoruz ve çatıda bulunan kişilere sıkıyoruz. Sonra mermiler size isabet ediyor, kasıtlı hiçbir şey yok.

Vurulmak için vurulan yok, bölge benim bölgem. Olaylar ile hiçbir alakamız yok ve Castucci oluşumu driveby saldırısı düzenleyerek orada savaş başlatıyor. Sonra ise Colinas bölgesinin çatısından bizleri, silahsız kişileri vuruyor(?). Yapılan ihlaller açık ve net vurduğunuz kişilerden siz sorumlusunuz, bunun için jail yiyen pek çok kişi var.  Son kararı admin verecektir, vurulmak için vurulmak gibi derdimiz yok. Tüm ekibime silahları vererek kaosa girmeyi bende biliyorum fakat rol yapmak için çabalıyoruz. Sizlere de bunu tavsiye ederiz, iyi forumlar dilerim.

#4 - 22.05.2022 22:53
Anlayabiliyorum, savaşı başlatan biz değiliz. Onlara orada konumlanma fırsatı veren sizsiniz? Bölge senin bölgense adamlara söylerdin, bölge dışına çıkmaları gerektiğini. Söylemediyseniz ve çatının üzerinde durduysanız üzgünüm, bu sizin hatanız. Tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir, son karar yetkili kararı. Bu arada aktif çatışma bölgesinde olduğunuzu kendinizde söylüyorsunuz, böyle durumlarda ceza yiyen hiçbir arkadaşa rastlamadım. İyi akşamlar gençler.

#5 - 22.05.2022 23:01
Anlayabiliyorum, savaşı başlatan biz değiliz. Onlara orada konumlanma fırsatı veren sizsiniz? Bölge senin bölgense adamlara söylerdin, bölge dışına çıkmaları gerektiğini. Söylemediyseniz ve çatının üzerinde durduysanız üzgünüm, bu sizin hatanız. Tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir, son karar yetkili kararı. Bu arada aktif çatışma bölgesinde olduğunuzu kendinizde söylüyorsunuz, böyle durumlarda ceza yiyen hiçbir arkadaşa rastlamadım. İyi akşamlar gençler.

Videodaki chatloga bakarsan sevinirim, ek olarak çatışma bittikten sonra çatıdan sıkıyorsunuz.

#6 - 22.05.2022 23:07
Alıntı
Onlara orada konumlanma fırsatı veren sizsiniz? Bölge senin bölgense adamlara söylerdin, bölge dışına çıkmaları gerektiğini.
Videodaki chatloga bak bakalım biz ne yapmaya çalışıyoruz.

#7 - 23.05.2022 02:50

bir zenciyi vurmak bu kadar zor olmamalı

#8 - 23.05.2022 14:38
Merhabalar, daha önce bu tarz durumlarda pek çok kişiyi uyardım. Savaş, çatışma durumunda dikkatli olmalısınız rakip karakterleri iyi seçmelisiniz. Karakter ceza alacak.