Konu: [22.05.2022] Rin_Chiba -DEATHMATCH-  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2022 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rin Chiba @haydR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2022 19:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda giderken şahıs beni gördü ve yaralıya düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Karakterim oluşumda daha çaylak rütbesinde illegal rollere adam akıllı girmedi.

#1 - 23.05.2022 10:54
@haydR Gün içerisinde savunmanızı yapmanız gerekiyor.

#2 - 23.05.2022 13:06
Selam Downtown çevresinde Castucci ve Tormentors üyelerini gözlüyorduk. Olay anında hood içinde yaklaşık 8-10 kişi rol yapıyordunuz, sonrasında seni Tormentors üyelerinin yanından (hooddan) ayrılırken gördük. Seni takiplerken de Tormentors'tan olduğunu hatırladım. Karakterlerimiz konserde birbirlerini görmüştü. Tormentors yeleklileriyle takılan bir çaylak olduğunu zaten görmüştüm. Konser alanına konvoy halinde gelmiştiniz vs. Alta bırakacağım ssleri.

Ronin konseri için gelen Tormentors konvoyu (Derek karakteri konvoyda)
Spoiler: GösterGizle

Konserden bir görüntü. (özel skinlere bakılırsa Derek ve Rin karakterleri tanınabilir.)
Spoiler: GösterGizle

((Böyle bir durum yaşayacağımı düşünmediğim için kendi ekranımdan görüntüler yok. Arkadaşların tanıtımlarından vs, konser gecesinin görüntülerini bulmaya çalıştım.))

#3 - 23.05.2022 13:40
  " illegal rollere adam akıllı girmedim " Ya illegal role girmişsinizdir yada girmemişsinizdir, savaş durumlarında üst kıdem yada diğer birlik üyelerinin yanında dışarıda vesaire rol yapıyorsanız eğer sürüşlere katılmak, birlik rollerinde yer almak gibi dışarıdan gözlemlendiği kadarıyla ister istemez karakterinizde hedef haline gelebilir. @daghan_furkan

@haydR Savaş rollerini tamamiyle DM'ye ve adam vurmaya, silahlı rollere çevirmemeye yönetim olarak fazlasıyla özen gösterip dikkat ediyoruz. Sizde daha dikkatli olursanız seviniriz. İyi forumlar, cezalık bir durum yok.