Konu: [22.05.2022] Rolde /q  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2022 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Glock17    
Jazeel Simpson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @chechenn Matthew Scarfone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss lerde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Glock17 Bu arkadaş'ın birliği ile savaştayız. Şahısı düşürdük ve aracımıza alıp kendi bölgemize alıcakken /q atıyor, ardından bekliyorum yine giriyor ve yine /q atıyor. Baya bi bekliyorum ancak girmiyor ve uzaklaşıyorum ss lerden saate bakarsanız ne kadar beklediğimi anlarsınız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum teşekkürler.

« Son Düzenleme: 22.05.2022 21:35 Quizzex »

#1 - 22.05.2022 23:56
Bilgisiyarımın internetinde bir problem var düzeltiğimde gerekli savunmamı yapacağım

#2 - 23.05.2022 10:49
@Glock17 Gün içerisinde savunma yapmanız gerekiyor.

#3 - 23.05.2022 17:42
Bilgisiyarımın internetinde bir problem var düzeltiğimde gerekli savunmamı yapacağım
İnternetinde sorun olsaydı (Bağlantı kopması) yazardı değil mi?

#4 - 23.05.2022 21:30
Savunmamı telefon üzerinden yapıyorum
Bilgisiyarımda ekran ss de gözüken  saatlerde gitti kasıtlı bir çıkış sağlamadım.
Rolsel olarak konuya gelirsek kişiye ait videolarım bulunmakta bu videolar bilgisiyarımda olduğu için suanlık öne süremiyorum kişi beni tanımadan ve hiç bir şekilde iletişime girmeden emote vererek ateş açıyor kişi birliğimi bilmeden savaş ortamından uzak bir yerde kar topu diye adlandırılan saldırıya maruz bırakıyor bu durumda dm giriyor.
Bu anlattıklarımı sonuca oluşturucak bir ss bekliyorum karşı taraftan.

Dediğim gibi bilgisiyarımın internet sıkıntısını düzeltince gerekli videoları sunucam

#5 - 23.05.2022 23:15
Savunmamı telefon üzerinden yapıyorum
Bilgisiyarımda ekran ss de gözüken  saatlerde gitti kasıtlı bir çıkış sağlamadım.
Rolsel olarak konuya gelirsek kişiye ait videolarım bulunmakta bu videolar bilgisiyarımda olduğu için suanlık öne süremiyorum kişi beni tanımadan ve hiç bir şekilde iletişime girmeden emote vererek ateş açıyor kişi birliğimi bilmeden savaş ortamından uzak bir yerde kar topu diye adlandırılan saldırıya maruz bırakıyor bu durumda dm giriyor.
Bu anlattıklarımı sonuca oluşturucak bir ss bekliyorum karşı taraftan.

Dediğim gibi bilgisiyarımın internet sıkıntısını düzeltince gerekli videoları sunucam
Şahsım olarak belkli (İDLEWOOD) sokağında görmüş olabilirim, bu tanımdaığım anlamına gelmez, sizde tanımadan etmeden sıkıyorsunuz. Senin kalkmanı beklerken /q atıyorsun yine bekliyorum yine girip yine /q atıyorsun, eğer dediğin gibi internetinde sorun olsaydı (BAĞLANTI KOPMASI) yazardı beni gördüğün gibi /q atıyorsun ss lerde de gözüküyor zaten.

#6 - 24.05.2022 12:05
@Glock17 Videolar oldugunu belirtiyorsunuz, eğer kural ihlali olduğunu düşündüğünüz bir kanıtınız varsa farklı bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz. Aktif rolde oyundan kasıtlı bir şekilde çıkış yaptığınız için ceza alacaksınız. Kurallarda açık bir şekilde belirtiyor, eğer internetinizde problem olduğunu iddia ediyorsanız role girmeyin.