Konu: 22.05.2022, Maske 22709. Spread kullanımı.  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2022 16:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dremonte Gillard @1910  @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ethan_Elsworth @Feold Penelope_West @oldreligion Orada olan diğer PD arkadaşlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2022, 15.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov bulvarının orada KOD0 bildiriyor ekipler, bizde oraya yönelim sağlıyoruz. Bölgeye tam yanaştığım sırada direkt AK47 ile taranıyorum ve üç saniye geçmeden düştüm. Aynı şekilde sonradan Ethan karakteri(çavuş) bölgeye geliyor, benim olduğum tarafa ve onuda aynı şekilde 3 saniye içerisinde düşürüyor. Spread şüphesi, elinde bir video varsa eğer buraya atarsa iyi olur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin buraya videoları varsa eğer atmasını talep ediyorum.

#1 - 22.05.2022 16:31
Aşağıda linkini bıraktığım videoda durum görülüyor. Bölgeye geliyorum ve orada Dremonte Gillard karakterini yani çatıdaki kırmızı eşofmanlı şahsı görüyorum ve elinde silah olduğunu fark ediyorum, yanımdaki diğer memur arkadaşlara da şahsı gördüğümü yazıyorum ve sonrasında motorumla geriye kaçmaya çalışırken hareket halinde olmama rağmen tam 7 kere kafamdan AK-47 ile vuruluyorum, açıkçası oldukça şüpheli bir durum.

Video kaydı:

/hasarlar kısmı:

« Son Düzenleme: 22.05.2022 16:33 oldreligion »

#2 - 22.05.2022 18:18
Anlamadım şikayeti, ilgileneceğim.

#3 - 22.05.2022 18:21
Bir anda sokağa girer girmez 3 ya da 4 saniyede canım ve zırhım varken düşürüldüm. Aynı ateşten bir kaç polis arkadaşımızda aldı. Araçta olmasa dahi kafadan öldürülen bir kaç karakter daha var bu şekilde.

@1910

Bu düşürülmeden önce:

Düşürdükten sonra tekrar spawnkill yedim (ayakta).

Arkadaşlarımızla birlikte hile kullandığının şüphesindeyiz. Üç saniye içerisinde araçta dahi olsa full zırh+canlı karakterleri bu şekilde öldürdüğünden şüphelendik.
« Son Düzenleme: 22.05.2022 18:22 Feold »

#4 - 22.05.2022 18:25
Bir anda sokağa girer girmez 3 ya da 4 saniyede canım ve zırhım varken düşürüldüm. Aynı ateşten bir kaç polis arkadaşımızda aldı. Araçta olmasa dahi kafadan öldürülen bir kaç karakter daha var bu şekilde.

@1910

Bu düşürülmeden önce:

Düşürdükten sonra tekrar spawnkill yedim (ayakta).

Arkadaşlarımızla birlikte hile kullandığının şüphesindeyiz. Üç saniye içerisinde araçta dahi olsa full zırh+canlı karakterleri bu şekilde öldürdüğünden şüphelendik.

İlk attığınız ssdeki hasar kaydında, kırpılmış ss ve kırpılmış ss geçersiz. Araçta olduğunuz için sadece mermiler kafanıza gider. Savunmayı gün içinde yapacağım.

#5 - 22.05.2022 23:23
@RusFuck  şikayet kapatılabilir, şahıs hile kullanımı ve trollingden yasaklanmış.

#6 - 22.05.2022 23:37
arşivlenebilir, şikayetten sonra da zaten trolling-hileyi köklemiş sanırım O:-)